Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
funkcionalna moda

Alma Premerl Zoko predstavila kolekciju odjeće koja se može nositi na više načina

Almafashion ljetna transformacijska kolekcija
Foto: Nikola Zoko
1/21
28.06.2018.
u 10:29

Stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je ljetnu kolekciju svojeg modnog brenda ALMAfashion koju čine funkcionalne haljine koje se mogu nosit na (barem) dva načina

Kako zablistati u svakoj situaciji, nositi cipele koje će vas pratiti svojom ugodnošću i ljepotom, ali i u kofer ubaciti odjevne kombinacije koje možete nositi na nekoliko načina pokazano je na tradicionalnom Summer party-u u zagrebačkom Hoglu.

 


Stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je ljetnu kolekciju svojeg modnog brenda ALMAfashion koju čine funkcionalne haljine koje se mogu nosit na (barem) dva načina, zanimljive hlače koje se transformiraju u različite stilove, tunike koje ovisno o prigodi mogu biti i haljine. Cijela kolekcija napravljena je od finih pamučnih tkanina, popularnih printeva (prugice, točkice) i dolazi u skali veličina od 36-46.

Almafashion ljetna transformacijska kolekcija
1/21


No, što je dobar outfit bez savršenih cipela? Alma je svakoj kombinaciji dodala Hogl cipele iz aktualne ljetne kolekcije, a kako je cijeli party mirisao na kokos i koktele, na stiliziranoj Afrodita plaži mnoge su posjetiteljice uživale u hit ljetnom proizvodu Afrodita Tropic marmeladi za sunčanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije