Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Ako dolazite u restoran s djecom, ovaj meni će vas dobro nasmijati

meni za dječja jela
Foto: Reddit
28.09.2016.
u 12:35

Zbog čestih slučajeva u kojima su djeca neodlučna oko toga što će jesti, ako hoće uopće, u jednom je restoranu tiskan meni sa zanimljivim nazivima jela za djecu

Ako imate djecu, znate kako zna biti mučno sjediti u restoranu i pokušati nagovoriti klince da nešto konkretno i pojedu. 

Mnogi restorani u svojoj ponudi, osim svakodnevne, imaju i posebne menije za djecu. 

Obično su to jela koja djeca većinom vole, riblji štapići, hot dog, prženi krumpirići...

Ali voditelji jednog restorana odlučili su otići korak dalje. 

Zbog čestih slučajeva u kojima su djeca neodlučna oko toga što će jesti, ako hoće uopće, u jednom je restoranu tiskan meni sa zanimljivim nazivima jela za djecu: "Ne znam" (hot dog i prženi krumpirići), "Briga me (pileća prsa i prženi krumpirići), "Nisam gladan/a ( Pohani sir s prženim krumpirićima) i "Neću to jesti"  (riblji štapići s prženim krumpirićima). 

Jedan gost restorana bio je među onima kojeg je ovaj dječji meni itekako nasmijao pa ga je odlučio fotografirati i podijeliti s ostalim korisnicama na Redditu. 

Nije jedini koji se složio da je ovaj meni kreativan i smiješan, barem za roditelje, pa je fotografija uskoro postala pravi hit. 

>>Što se tu događa? Unuka je objavila ovu fotografiju na internetu i postala je pravi hit!

>>Objavila je ovu fotografiju sat vremena nakon poroda i postala je hit! Evo zbog čega...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije