Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šoping

Ne možete odabrati? Ovo je 6 pari cipela koje svaka žena mora imati

Cipele
Foto: Thinkstock
1/4
05.03.2014.
u 13:53

Dok će salonke od vas učiniti sofisticiranu damu, kožne gležnjače od vas će načiniti instantu kulericu!

1. PETE ANIMAL UZORKA

Jednobojni outfit će zaživjeti u najsvjetlijem modnom svjetlu ako na njih kombinirate pete animal uzorka. Zmijski je naravno na prvom mjestu, nakon čega mu za vratom dišu leopard i zebra. Još ako je outfit bijeli ili crni.. Sve oči će biti uprte u vas i vaš osjećaj za stil.

2. TENISICE

Bilo da se radi o najnovijim sportskim AirMax modelima Nikeica, startasicama ili nekom modelu Vansica, ovosezonski trendovi vam dopuštaju kombinaciju na bilo koji outfit!

Foto: Branimir Bradarić

(Startasice, foto: Branimir Bradarić)

3. KOŽNE GLEŽNJAČE

I tu mislite na one crne. Najbolje od meke kože. Dok će salonke od vas učiniti sofisticiranu damu, ove će cipelice od vas načiniti instantu kulericu!

Foto: h&m

(H&M)

4. CIPELE S REMENČIĆOM OKO GLEŽNJA

Od ovakvog modela vjerojatno nema romantičnije, ženstvenije i elegantnije cipele. Bilo na kratku suknju ili suknju do koljena, zasjat ćete i vi i one. Još jedan veliki njihov plus je taj što su omiljeni model većine muškaraca!

Foto: Asos

(Asos)

5. BALERINKE

Dok su sandale s remenčićima najomiljenije među muškom populacijom, ove su među ženskom. A u skladu s muško-ženskim odnosima gdje se rijetko možemo međusobno razumijeti, naravno da je frajerima ovo najomraženija ženska obuća. Ali koga briga za njih. Tako su neopisivno slatke!

Foto: Zara

(Zara)

6. CRNE SALONKE

Klasične kožne crne salonke (i brušene dolaze u obzir!) su komad obuće koji svaka žena treba imati u svom ormaru jer mogu mogu spasiti apsolutno svaku kombinaciju!

Foto: Asos

>>Natikače ili cipele s otvorenom petom? 8 trendova koje ćete voljeti mrziti

>>Senzualna Leona Paraminski – i u uredima najvećih korporacija uzdahnuli bi za njom

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
18:06 06.03.2014.

cipele ne mogu od nikoga napraviti ni damu, ni "kulericu"(ma sto bi to trebalo znaciti)...znam za ocinjenost zagrepcanki cipelama, no ako na zeni netko primijeti cipele, s istom nesto svakako nije u redu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije