Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni starijima neće škoditi

Ovo su 3 najvažnije namirnice za 20-godišnjake!

Namirnice
Foto: VL
18.03.2014.
u 09:53

Dodatak samo jedne žličice cimeta za doručak dokazano pomaže pri održavanju normalne razine glukoze u krvi

Donosimo popis namirnica koje imaju važnu ulogu u životu i razvoju 20-godišnjaka.

Ni starijima neće škoditi.

1. CIMET

Hrana bogata šećerom i ugljikohidratima, tipična za ove godine, stvara kaotične oscilacije razine šećera u krvi. Dodatak samo jedne žličice cimeta za doručak dokazano pomaže održavanju normalne razine glukoze u krvi i smanjuje potrebu za slatkim tijekom dana.

Foto: pixabay

2. ZELENI ČAJ

Šalica zelenog čaja svakoga dana osigurava značajnu dozu polifenola, koji dokazano pojačavaju sustav zaštite kože od UV zraka.

Foto: pixabay

3. BROKULA

Dvadesete su važan period za jačanje kostiju jer nakon toga one počinju propadati. Tu će vam pomoći, uz mliječne proizvode, konzumiranje povrća bogatog kalcijem. Dakle, jednom tjedno uvrstite brokulu u svoj jelovnik.

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

>>Ove dragocjene bobice eliksir su zdravlja, vraćaju energiju i jačaju imunitet

>>Deset razloga da cimet koristite svaki dan

Komentara 2

Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:29 18.03.2014.

Ovo su 3 najvažnije namirnice za 20-godišnjake! ovog puta ova je novinarka premašila i samu sebe! napisati ovako nešto - da su cimet, zeleni čaj i brokula najvažnije namirnice za bolo koga - to je sasvim besmisleno. sasvim.

TO
tomzag
11:46 18.03.2014.

Za mlade cure, zna se koji je najvažniji sastojak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije