Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

25% popusta na kruh u Mlinaru samo u nedjelju 13. listopada

Uz kupon iz Večernjaka u povodu Dana kruha u svim Mlinarovim prodavaonicama platite manje za kruh po izboru!
11. listopada 2019. u 12:21 1588 prikaza
Dan kruha
Foto: VL

Miris svježe pečenog, toplog kruha kod svakoga zasigurno izaziva različite uspomene. Možda vas podsjeća na baku koja vadi štrucu domaćeg kruha iz pećnice, možda na nedjeljna jutra i obiteljski doručak. Možda čak možete čuti zvuk noža koji reže hrskavu koricu svježeg kruha, a ponekima će se i usta napuniti slinom na samu pomisao.

Nesumnjivo je da ponekad nema ukusnijeg doli slasnog komada kruha s maslacem, pekmezom ili nekim drugim namazom. Zato vam Večernji u suradnji s Mlinarom u povodu Dana kruha daruje kupon za popust na kruh po izboru.

U nedjelju 13. listopada u Večernjem listu pronađite kupon s kojim ćete ostvariti 25% popusta na Mlinarove kruhove po izboru. Iskoristite kupon za kupnju jedne ili više štruca kruha, istih ili različitih.

Popust ostvarite u svim Mlinarovim prodavaonicama uz predočenje kupona, i to isključivo u nedjelju 13. listopada. Zato u nedjelju potražite Večernji list na kiosku i uživajte u ukusnim Mlinarovim kruhovima!

*Popust ne vrijedi za proizvode na akciji.

Predavanje Ivana Đikića na Filozofskom fakultetu
UPUTE GRAĐANIMA
Ivan Đikić: Ne širite histeriju, evo što trebate činiti kod pojave koronavirusa
HAMAG-BICRO
Inovativna rješenja
Hrvatski softverski sustav HECTA uspio je e-Commerce kupnju pojednostaviti, a uskoro će se implementirati i na strana tržišta