Naslovnica Lifestyle Gourmet

20 recepata za obiteljski ručak od namirnica za samo 50 kuna

Ana Ugarković osmislila je nize recepata za jeftini ručak, a svi recepti, njih 20, mogu se dobiti besplatno u Mercatoru.
20. ožujka 2010. u 16:30 21 komentara 13230 prikaza
ana ugarković

Kriza i nedostatak novca diktira puno toga u životu, a ponekad se teško odreći nekih sitnih zadovoljstava. Jedno od takvih je zasigurno nedjeljni ručak za cijelu obitelj na broju. No, namirnice su često poprilično skupe, pa se za takoreći običan obrok može potrošiti podosta novca. Ovaj problem pokušala je riješiti kulinarska zvijezda Ana Ugarković svojim receptima za koje vam je, osim dobre volje i kulinarskog umijeća, potrebno tek 50 kuna za namirnice.

Ova je knjiga nastala u suradnji s trgovačkim lancem Mercator, pa će tako svi zainteresirani tamo moći potražiti ove recepte, i to besplatno. Osim toga, Ana Ugarković obilazit će poslovnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, gdje će uživo demonstrirati kuhanje prema ovim receptima.

Među jelima koje možete vrlo jeftino skuhati su: gratinirani poriluk sa šampinjonima, krivi bakalar, carbonara s poširanim jajem, lazanje od krumpira, lazanje od luka, orechiette s pestom od rajčica i bosiljka, pečena pileća krilca marinirana u soku od naranče s pireom od kelja i krumpira, pikantni prženi pilići, punjene srdele...

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    50 kuna za rućak x 30 daa 1500 kuna puta 3 obroka dnevno = 4500 kuna samo za hranu 4 obitelji a di je novac za higijenu,kulturu,dijeca ako se školuju,itd itd -iz ovog se vidi kako smo siromašna zemlja i ... prikaži još! kako smo siromašan narod

  • -obrisani-:

    Za vrijeme Tita puno bolje se jelo.

  • doktorica:

    Još fali kamena juha i kruh od žira....