Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdavaštvo

Uskoro Papino “Svjetlo svijeta” o krizi i skandalima u Crkvi

Svjetlo svijeta
17.10.2010.
u 13:20

- Mnogi će biti iznenađeni Papinom raspoloživosti i otvorenosti - rekao je autor Peter Seewald na Sajmu knjiga u Frankfurtu na kojemu je bio i splitski Verbum, kojemu je izdavanje ove knjige veliko priznanje.

Zahvaljujući splitskom Verbumu hrvatska će publika, baš kao i ona diljem svijeta, 24. studenoga dobiti najnoviju knjigu pape Benedikta XVI. "Svjetlo svijeta - Papa, Crkva i znakovi vremena". Knjiga je nastala nakon višednevnih razgovara poznatog njemački novinara Peter Seewald ovoga ljeta s Papom, a Seewald je poznat kao autor bestselera "Sol zemlje" s kardinalom Josephom Ratzingerom, današnjim Benediktom XVI. U prvoj knjizi-intervjuu od izbora za papu, Benedikt XVI. otvoreno progovara o krizi i skandalima u Crkvi, o ekumenizmu, o promjenama i reformama, o društvu i vjeri.

- Mnogi će biti iznenađeni Papinom raspoloživosti i otvorenosti - rekao je Seewald na Sajmu knjiga u Frankfurtu na kojemu je bio i splitski Verbum, kojemu je izdavanje ove knjige veliko priznanje.

- Iznimno nam je drago nam da će se 23. studenoga hrvatsko izdanje naći u Vatikanu na svjetskom predstavljanju knjige te da će našim čitateljima knjiga biti dostupna već dan poslije, 24. studenoga kada će se naći i u knjižarama diljem svijeta - kaže Petar Balta, glavni urednik Verbuma.

 

Komentara 1

AD
adiafora
17:19 17.10.2010.

Bravo za Verbum! Najbolja ste izdavačka kuća u Hrvatskoj. Užitak je čitati vaša izdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije