Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIJSKI FESTIVAL Opatija pretvorena u pravi sajam ljepote i taštine

Kako je zrelost uspjela zasjeniti dekoltee i visoke potpetice

30.05.2009.
u 18:38

Ulice stare dame Opatije ovog su vikenda preplavili kič, glamur i zvjezdana prašina domaćih estradnjaka na 14. hrvatskom radijskom festivalu.

Nives izula štikle
Na prvoj finalnoj festivalskoj večeri posvećenoj zabavnoj glazbi kao laureati ovjenčani su Miroslav Škoro, Dražen Zečić i Joško Čagalj Jole. No, glazba je na festu tek u drugom planu, pogotovo kad ga vode Vanja Rupena i Nives Drpić.

Rasna Nives u seksi haljinici na party zagrijavanja u hotel “Četiri opatijska cvijeta” stigla je u porscheu svog supruga Dine Drpića i odmah pokazala da dobro vlada estradnim teritorijem. Nakon što su joj počele smetati visoke i neudobne potpetice, skinula ih je i nastavila paradirati – bosa. Vanja je pak simpatičnim dosjetkama i magičarskim trikovima publiku zabavljala cijelu večer.

No, mlade je voditeljice s trona suptilno izgurala starija, mudrija i iskusnija dama – Neda Ukraden. Pjevačica, kojoj je pripao srebrni album za nosač zvuka “The best of”, blistala je u kreaciji ravno s berlinskog Fashion Weeka, a priznala nam je da bi jednog dana voljela nastupiti u pulskoj Areni.

– A tko ne bi? To bi mi bila velika čast, no za takvo što trebam još poraditi na novom albumu koji je u pripremi – rekla je.

Rozga bez razglasa
Najraspoloženiji od svih, čak i prije no što je primio nagradu glazbenih urednika, bio je novopečeni tata – Joško Čagalj Jole.

– Kako se osjećam u ponovljenoj ulozi oca? Nikad bolje u životu! Nedostaju mi supruga i djeca, navikao sam da me prate. No, kćerčici su samo četiri i pol mjeseca i bilo im je naporno kretati sa mnom na put. Radijski festival najdraži mi je zbog dobrih frekvencija koje vladaju ovdje. Volio bih dobiti priznanje za rad, no kako nikad nisam osvojio nijednu nagradu, publika mi je najveći dar! – tvrdi Jole.

Veselo raspoloženje festivala nisu pokvarili ni tehnički problemi – dok je Jelena Rozga izvodila pjesmu “Svega ima al’ bi još”, pokvario se razglas. Pjevačica je mirno odšetala s pozornice. Vratila se tek nakon deset minuta kad je problem riješen, a publika ju je dočekala s još većim oduševljenjem.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije