Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.09.2013. u 20:46

Tko god je vidio obrazloženje suca Kolakušića u slučaju Industrogradnje, u kojem je također odbio predstečajnu nagodbu, mogao je očekivati da će istu odluku donijeti i za Dalekovod

Što se to događa? Ustavni sud izveo je pravnu vratolomiju kako bi se postupak za Dalekovod nastavio, da bi sudac Mislav Kolakušić sada odbio predstečajnu nagodbu za tvrtku koja je imala “advokate” i u samoj Vladi!? Nastavlja li to “prgavi” sudac po svome!?

Sve je u redu. Ništa se ne događa, osim pravne države. Tko god je vidio obrazloženje suca Kolakušića u slučaju Industrogradnje, u kojem je također odbio predstečajnu nagodbu, mogao je očekivati da će istu odluku donijeti i za Dalekovod. Na pravnom bojištu ne događa se ništa zabrinjavajuće ili neobično.

Kao i u slučaju Industrogradnje, sad je na Visokom trgovačkom sudu da preispita utvrđenja i iznesena stajališta suca Kolakušića, pa nasuprot njemu predstečajnu nagodbu mogu i prihvatiti. Bolje trošiti energiju na pitanje, a što ako je sudac u pravu. A ne da se naknadno netko lupa po glavi kud ga je odveo inat i neuvažavanje tuđeg mišljenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?