Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

'Krajnje je vrijeme za rekonstrukciju Vlade! To nas spašava od političke krize'

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.05.2014.
u 16:30

Iako nije uspio ući u Europski parlament, saborski zastupnik SDSS-a je zadovoljan rezultatom jer je bio drugi po preferencijskim glasovima na Kukuriku listi, šesti po broju glasova među stranačkim koalicijama i postigao je osmi pojedinačni rezultat

Potpredsjednik SDSS-a i drugi po broju preferencijskih glasova na Kukuriku listi Milorad Pupovac smatra kako je krajnje vrijeme za rekonstrukciju Vlade.

– To je ono što može povratiti povjerenje građana i to je ono što može sačuvati zemlju od daljnjega propadanja – kazao je Pupovac dodavši da "sama rekonstrukcija bez reforme Vladine politike neće donijeti rezultate". – Zato je strankama vladajuće koalicije i svima koji ne žele da zemlja dalje tone u ekonomsku krizu, a nažalost i u političku krizu, u interesu da se to napravi – poručio je Pupovac.

Iako nije uspio ući u Europski parlament, saborski zastupnik SDSS-a zadovoljan je rezultatom jer je bio drugi po preferencijskim glasovima na Kukuriku listi, šesti po broju glasova među stranačkim koalicijama i postigao je osmi pojedinačni rezultat. Pupovac je na koalicijskoj listi koju je predvodio SDP dobio 9,36 posto preferencijskih glasova, odmah iza Tonina Picule, i samo ga je 1700 glasova dijelilo od ulaska u Europski parlament na osnovi izravnog izbora birača.

>>Ovo je 10 kandidata s najviše glasova na europskim izborima!

>>'Linić će se uskoro obratiti novinarima'

>>Milanović je ponizio Piculu, no birači su jasno rekli koga žele

Komentara 31

HR
hr76
16:37 27.05.2014.

Što se ti sad javljaš? Šutio si tri godine, sad si primjetio da brod tone pa lagano radiš izlaznu strategiju. U idućem priopćenju ćeš se počet ulizivat Karamarku. Sramota.

US
USA
16:49 27.05.2014.

I najbolja mi je ljevicarska floskula o tome kako hdz ima clanove koji izlaze na izbore uvijek. Jedini koji apsolutno uvijek izlaze na izbore su srbi i ljevicari, pogotovo SdP-ovci jer jednostavno nije za povijerovati da nakon ovakvih velebnih dvogodisnjihh uspijeha ima i jedan pojedinac osim njih samih koji bi glasao za nasljednicu komunisticke partije.

BA
Black Angels
16:37 27.05.2014.

Pakuj kofere...stize autobus....za vrapce...a tvoji drugovi iz sdp-a...u remetinac....to je jedino...sto se mora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije