Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jutarnji spoj uz kavu i stih'

Poznati hrvatski parovi uz kavu ispisali najromantičnije stihove. Evo čiji su najviše oduševili

Poznati hrvatski parovi
Foto: Mario Poje
1/3
03.10.2016.
u 10:41

Brojni hrvatski parovi su na Svjetski dan kave 01.10.2016. u odabranim kafićima diljem Hrvatske sudjelovali u online natječaju

Potaknuti jednom od najljepših ljubavnih priča modernog doba koja je ispisana prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina, protekle subote, na Svjetski dan kave (01. listopada) tri generacije poznatih hrvatskih parova uz Julius Meinl kavu u Intersparu u Arena centru ispisali su ljubav najromantičnijim stihovima i uvjerili su se u kvalitetu Julius Meinl kave. Sandra Perković i Edis Elkasević, Bojana Gregorić-Vejzović i Enes Vejzović te Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin svoju su ljubav još jednom iskazali kroz online aplikaciju uz slogan 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Na jednom mjestu sastala su se tri para različitih generacija koji su pokazali koliko je važno iskazati i reći voljenoj osobi “volim te”.

 

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, Julius Meinl je sredinom rujna pokrenuo projekt 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

Brojni hrvatski parovi su na Svjetski dan kave 01.10.2016. u odabranim kafićima diljem Hrvatske sudjelovali u online natječaju gdje su imali mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od Inspresso aparata za kavu, 2 espresso Red Thun šalice za kavu sa tanjurićima i 60 kapsula.

Okupljene je najviše oduševila pjesma Enesa Vejzovića I Bojane Gregorić-Vejzović naziva ‘Recept’:

Dvije sirove duše

Baciti na vrelo ulje od strasti

Pržiti dok se ne spoje u jedno

Dodati saku smijeha, prstohvat snova i bezbroj noćnih buđenja od šećernog dječjeg plača

Pirjati na životu i iskušenju

Servirati za vječnost

Napomena: Ni u kojem slučaju ne smanjivati vatru

>>Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije