Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put putujem

Slovenci osmislili virtualnog suputnika i pomoćnika

putovanje
Foto: Thinkstock
27.05.2014.
u 11:10

Aplikacija ima sve što je potrebno za jednostavno planiranje putovanja i njegovo realiziranje, napravljena je u simpatičnom “retro-vintage” dizajnu i funkcionira čak i bez internetske veze.

Koliko brojeva telefona znate napamet?

A koliko ste ih znali prije pojave mobitela? Puno više, zar ne? Mobiteli moderne generacije postali su nam desna ruka u svakodnevnom životu, pomoć u poslu, kupnji, plaćanju računa, rezervaciji hotela, pronalaženju dobrih restorana...

Aplikacija je bezbroj, a najnoviju predstavlja ljubljanski dizajnersko-informatički tim TripRider. Uoči sezone putovanja predstavili su aplikaciju za, kažu, sve moderne putnike prilagođenu iPadu i iPhoneu. Aplikacija ima sve što je potrebno za jednostavno planiranje putovanja i njegovo realiziranje, napravljena je u simpatičnom “retro-vintage” dizajnu i funkcionira čak i bez internetske veze.

Sadrži petnaest međusobno povezanih modula u koje možete smjestiti sve – od plana putovanja, podataka o letovima, vremenu, prijevozu, kartama gradova i znamenitostima koje planirate posjetiti, mapama aerodroma, a ide i toliko daleko da imate i personaliziranu listu onoga što planirate ponijeti, što će uvelike olakšati život ženama koje uvijek imaju previše toga za jedan kovčeg.

Posebno je zanimljiv – i koristan – dio u kojem možete spremiti podatke s dokumenata, skenove putovnice, kreditnih kartica, pa i pratiti budžet i troškove...

>>Provjerite gdje otputovati ako želite susretati poznanike na putovanju

>>Otputujte u gradić koji će vas oduševiti zvucima fada i zelenim vinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije