Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

25 razloga zašto nikada ne biste trebali posjetiti Hrvatsku!

uvala u Mimicama
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
18.03.2015.
u 15:09

I vjerojatno ćete i vi "na prvu" imati upitnik iznad glave, većina će se upravo sa svim tim razlozima složiti, a vjerojatno pronaći i još nekoliko sličnih

Portal PSH objavio je članak intrigantnog naslova o našoj zemlji: 25 razloga zašto nikada ne biste trebali posjetiti Hrvatsku.

I vjerojatno ćete i vi "na prvu" imati upitnik iznad glave, većina će se upravo sa svim tim razlozima složiti, a vjerojatno pronaći i još nekoliko sličnih.

Članak je objavljen uz dozvolu portala Privatni smještaj Hrvatska, Autor: Paul Bradbury.

>>Priče o Hrvatskoj i na njemačkom jeziku

>>U Zagrebu više turista nego u Istri ili na Kvarneru

Komentara 42

LU
lukateli1
17:47 18.03.2015.

Pa, ljudi! Ovdje neki likovi (jzadra17, GALAHAN,lietuva...) imaju u glavi manje od dvogodisnjeg djeteta! Ovo je prava reklama. naslov te isprovocira, napalis se da autora popljujes, a onda, kad prodjes sve fotke, skuzis da je to jedna od najboljih reklama ikad napravljenih za promociju Lijepe Nase! A debili ne kontaju koliko je 2+2! Strasno!

PI
pinkec
15:52 18.03.2015.

Bravo! Uz onu sliku Klape Intrade, mogao se staviti i njihov video!

Avatar M_Cibale
M_Cibale
18:38 18.03.2015.

Sjajna reklama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije