Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srame se priznati

Čak 40 posto ljudi laže o tome koliko čokolade pojedu

jedenje čokolade
Foto: Thinkstock
09.02.2015.
u 12:45

Studija je također pokazala da trećina od 3000 ispitanika jede čokoladu na putu od posla do kuće kako bi izbjegli da se moraju objašnjavati pred partnerom ili partnericom

Studija provedena na 3000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji pokazala je da od deset osoba njih četiri laže svojim partnerima o tome koliko čokolade jede.

Studija je također pokazala da trećina ispitanika jede čokoladu na putu od posla do kuće kako bi izbjegli da se moraju objašnjavati pred partnerom ili partnericom, a 13 posto ispitanika voli ''živjeti opasno'' odnosno jedu čokoladu dok se skrivaju iza vrata hladnjaka, ispod plahti ili pojedu čokoladu kada im partner napusti sobu, javlja Daily Mail.

Četvrtina ispitanika radije bi se odrekla alkohola, seksa ili kave nego čokolade, a prosječna osoba pojede gotovo tri čokolade svaki tjedan.

>> Adriana Lima: Čokolada razbuktava strasti pa je jedite za Valentinovo

>> Uživanje u šmrkanju čokoladnog praha

Ključne riječi

Komentara 9

OP
openheimer2
17:08 09.02.2015.

zube perem na kraju krivi redosljed

OP
openheimer2
19:29 09.02.2015.

sad si popijem travaricu da isperem usta

OP
openheimer2
19:29 09.02.2015.

aaauuuuuuu kako je dobra za grlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije