Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KONKURENCIJI STOTINJAK DESTINACIJA

NP Sjeverni Velebit dobio europsko priznanje za izvrsnost

velebit
boris šćitar
14.10.2009.
u 09:25

U Bruxellesu su nagrade uručene predstavnicima 22 europska odredišta, a NP Sjeverni Velebit kandidirala je Hrvatska turistička zajednica.

Nacionalni park Sjeverni Velebit dobio je, u konkurenciji nekoliko stotina odredišta, priznanje za Europsku destinaciju izvrsnosti. Nagrađene su 22 europske turističke destinacije i zaštićena područja, a nagrade je u Bruxellesu uručio europski povjerenik za regionalnu politiku Pawel Samecki.

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Ministarstvom turizma, inače, već treću godinu za redom provodi nacionalnu selekciju za Europsku destinaciju izvrsnosti, a u sklopu s NP Sjeverni Velebit sudjelovala je u Bruxellesu i na izložbenom sajmu. U povodu Europskog turističkog dana u „The Parliament Magazineu“ hrvatskog pobjednika opisuje se kao "planine s očaravajućim šumama, iznimnih prirodnih ljepota, s netaknutom divljinom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bok
bok
12:56 14.10.2009.

Jako lijepo! Svakako to i zasluzuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije