Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVANTURA U GUPČEVOM KRAJU

Najbolji provod za vaše odvažno dijete!

AVANTURA U GUPČEVOM KRAJU
Foto: PR FOTO
1/9
02.06.2015.
u 17:25

Vaše dijete želi osvajati svjetove? Prijavite ga na avanturistički kamp Goout junior i dopustite sebi i svome djetetu da vas uvijek iznova iznenadimo vrhunskim programom koji smo pripremili. Petodnevna avantura u Gupčevom kraju nudi pregršt uzbudljivih aktivnosti i izazova uz svakodnevno uživanje u bazenima s najčišćom vodom, a sve pod brižnim nadzorom provjerenog tima vrhunskih edukatora. Provjerite i vi zašto su se polaznici proljetnog GOOUT junior kampa zaljubili u naš program i naše edukatore – donesite pravu odluku i uživajte u bezbrižnom i ispunjenom ljetu!

Avantura u Gupčevom kraju uključuje:

  1. DAN

Ujutro: Park prirode Medvednica-edukativni program za djecu, posjet Lojzekovom izvoru, edukacija o flori i fauni, uključivanje Lovačkog društva u edukaciju.

Popodne: Terme Jezerčica, ručak, zabavni program na unutarnjim i vanjskim bazenima.

  1. DAN

Posjet etno selu Dišeča starina, druženje s domaćim životinjama, edukativne radionice na temu tradicijskih obrta u organizaciji Gornjostubičke udruge „Lipin cviet“. Ručak i sportsko-zabavne igre na Tradicijskom turizmu i izletištu Majsecov mlin.

  1. DAN

Ujutro: Posjet rodnoj kući Matije Gupca i Gubčevoj lipi, odlazak do Muzeja seljačkih buna - Dvorac Oršić, susret s Matijom Gubcem, streličarenje, radionice.

Popodne: Terme Jezerčica, ručak, zabavni program na unutarnjim i vanjskim bazenima.

  1. DAN

Ujutro: Potraga za stubičkim blagom: orjentacijaka utrka koja uključuje vještine: Orijentacija po karti, košarku, bacanje koplja u metu, gađanje Paintball puškom u metu, kviz pitanja
Popodne: Terme Jezerčica, ručak, zabavni program na unutarnjim i vanjskim bazenima.

  1. DAN

Terme Jezerčica, cjelodnevna zabavna avantura, natjecanje u srednjovjekovnim igrama, edukativne radionice, kviz, druženje s vitezovima iz udruge Družba vitezova zlatnog kaleža te upoznavanje tradicije i običaja Srednjeg vijeka.

Termin kampa: 29.6.-3.7.

Cijena kampa: 1800 kn

Cijena za dvoje i više djece: 1600 kn po djetetu

Mogućnost obročnog plaćanja putem kreditnih kartica

Za cijelo vrijeme kampa djeca su pod nadzorom naših poznatih edukatora:

Domagoj, Luka, Hrvoje i Željko


Na fotografiji: Željko Hajtok, Hrvoje Garafolić i Domagoj Francetić

Dojmovi roditelja s proljetnog Goout junior kampa:

• Najljepše se zahvaljujem na odličnoj organizaciji kampa.
U današnje vrijeme reći da nema bilo kakvih zamjerki, nego upravo suprotno -
same pohvale, nije mala stvar. Definitivno se vidimo i na ljeto!

S veseljem očekujemo ljetni kamp. Budite slobodni poslati mi mail s obavijesti o istome. Leon je oduševljen s kampom i svi koji su s njim bili u bilo kojem smislu u kontaktu znaju gdje je bio i sto je radio. Vec me pitao hoće li moci ici i dogodine.

Ovim putem se želim zahvaliti vama, trenerima i svima koji su organizirali kamp za našu djecu tijekom proteklog tjedna! Moje djevojčice su bile jako zadovoljne i svaki su se dan veselile novom druženju i novom izletu (čak i nakon opakog planinarenja na Japetić!). Nadam se da ćete nastaviti s organizacijom ovakvih događanja i želim vam u svemu tome puno sreće!

• Samo da Vam javim da su povratne informacije od naše djece jako pozitivne. Žele ići opet što sve govori. Puno Vam hvala na organizaciji tako dobrog kampa!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije