Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tisak

Mali kućanski aparati Gorenje po najpovoljnijim cijenama na kioscima Tiska

Tisak
06.11.2015.
u 13:20

Ove jeseni pripremili smo za vas male kuhinjske pomagače Gorenje bez kojih je kuhanje nezamislivo, a uz pomoć kojih će vaša jela i kolači uvijek ispasti savršeni i fini.

Pripremajte najbolje krem juhe, zdrave sokove pune vitamina ili pak usrećite svoje ukućane ukusnim i mirisnim slasticama.

Uključite se u Tiskov program vjernosti od 2.11. 2015. do 31. 01.2016. ,obavite kupnju na bilo kojem kiosku Tiska ili u Tisak media centru i za svakih potrošenih 25 kuna dobivate naljepnicu, a sa četiri skupljene naljepnice ostvarujete pravo na super popust.

Uz Gorenje “male pomagače” život je jednostavniji!

Gorenje je, kao jedan od vodećih proizvođača bijele tehnike u Europi, prisutno na tržištu 65 godina. Osim bijele tehnike, u svom rasponu proizvoda sadrži i sanitarnu tehniku te asortiman malih kućanskih aparata koji korisnicima osiguravaju pomoć u kućanstvu.
Mali kućanski aparati najveću pomoć korisnicima pružaju upravo u kuhinji, gdje razna električna pomagala poput miješalica, kuhala, sokovnika i posuđa pomažu u pripremi jela dok prijenosne indukcijske ploče, roštilji, tosteri i pekači olakšavaju pečenje. U održavanju kućanstva pomoći će glačala, usisavači i ovlaživači zraka.
Podignite svoju knjižicu za sakupljanje naljepnica na bilo kojem kiosku Tiska, a popust možete iskoristiti do 15.02.2016.

Kupnjom Večernjeg lista, magazina Living i  Slano i slatko, te sokova Juicy Fruits, Juicy kids i To, ostvarujete pravo na jednu dodatnu naljepnicu.

Osvojite vrijedne nagrade! Sudjelujte u nagradnoj igri magazina Living. Detalje saznajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije