Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tematska putovanja

Osim na daleke destinacije krstarenja vas mogu odvesti i u bajku

krstarenje
Foto: Screenshot/Disney Cruise
25.03.2014.
u 15:14

Krstarenje po živopisnim predjelima Francuske može izuzetno goditi u društvu od najviše dvanaest putnika, koliko je dozvoljeno na linijama French Country Waterwaysa.

Paul Gauguin krstarenje

Kada je čuveni francuski slikar Paul Gauguin 1891. godine stigao na otok Tahiti, bio je toliko očaran njegovim šarmom da je svu ljepotu tamošnje prirode prenio na svoja platna. Ako se uputite na ovo egzotično krstarenje, tamo nećete naći Gauguinova djela, ali ćete sigurno vidjeti njegove modele 'razbacane' po prirodi. Ovo krstarenje idealno je za medeni mjesec, obilježavanje godišnjica ili neku drugu posebnu priliku. Budući da je na ovoj liniji romantika imperativ, svi prozori kabina gledaju na ocean.

Disneyeva bajka

Na ovoj liniji mogu krstariti sve generacije - od tromjesečnih beba do starijih generacija koji se još uvijek ne osjećaju odraslima, poput recimo Slasha, iz grupe Guns'n'Roses, koji je navodno pravi ovisnik o Disney putovanjima. Neizostavna je zabava uz sve Disneyeve junake, tako da roditelji mogu bezbrižno uživati u odmoru i opustiti se dok se njihova djeca odlično provode. Na brodu se nalazi roller coaster namijenjen isključivo punoljetnim osobama, a za svu mlađu djecu predviđen je Mickeyev bazen s toboganom. Veliki prostor za igru na brodu osigurat će dodatnu razonodu za najmlađe i neprekidno gledanje Disneyevih filmova.

Za one koji preziru gužvu

Krstarenje po živopisnim predjelima Francuske može izuzetno goditi u društvu od najviše dvanaest putnika, koliko je dozvoljeno na linijama French Country Waterwaysa. Njihovi brodovi krstare francuskim rijekama i riječnim kanalima, prolaze  kroz Španjolsku, Burgundiju, Alsace-Lorraine, izbjegavajući pritom gužve na kopnu i moru. Do nekih odredišta na kopnu, kao što su vinarije i dvorci, osiguran je poseban prijevoz. Svaki od ovih brodova ima restoran vrijedan Michelinovih zvjezdica. Ako vam je potrebno vrijeme samo za vas, možete iznajmiti bicikl ili motor za vožnju kroz predivna sela Francuske.

>>Novi brodovi MSC Krstarenja biti će izgrađeni 2017. i 2019. godine

 

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:26 25.03.2014.

ima toliko prekrasnih mjesta za vidjeti u Europi, kao npr.južna Francuska...trebalo bi imati više života,ne stigneš sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije