Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Pogledajte video spot Sandija Cenova 'Naša pjesma'

Sandi Cenov
Foto: Hrvoje Serdar
1/6
18.06.2014.
u 15:09

Sandi Cenov nedavno je svoju brojnu publiku počastio novom glazbenom poslasticom u pravom smislu riječi, novim singlom 'Naša pjesma'! Da je i ovoga puta riječ o nečemu posebnom, otkrili smo odmah, jer se uz Sandija u pjesmi našao poseban gost sa Jamajke, Sandijev prijatelj Lloyd.

Nakon što je pjesma krenula u osvajanje radijskog etera i publike, Sandi se sa ekipom bacio na snimanje istoimenog spota pod redateljskom palicom Hrvoja Serdara, kojeg danas možete premijerno pogledati. Snimalo se na prekrasnom Lošinju, a uz Sandija i Lloyda, pojavljuje se i lijepe žene!

Sandi u 'Našoj pjesmi' potpisuje tekst, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ante Pecotić, s kojim je Sandi surađivao na nekim prethodnim pjesmama.

˝ Dugo vremena smišljam pjesmu koja nije ljubavne tematike, puno nastupam po klubovima, stoga sam imao želju napraviti jednu pravu party pjesmu.

Pjesmu koja odiše čistom pozitivom, a nosi poruku da i u ova vremena trebamo svi biti dobre volje i sretni, jer ipak imamo najljepše žene, najljepšu obalu na svijetu i more. Ovo je jedna vesela pjesma, koja ljude poziva na party i još bolju zabavu! ˝ - rekao je Sandi Cenov.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije