Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zabava na otvorenju nogometnog igrališta Miroslava Blaževića mlađeg

Ćirin vratar zamijenio Matu Bulića

inv_ciro.jpg
import
02.09.2006.
u 17:18

HVAR - Miroslav Blažević mlađi pomogao je čelnicima nogometnoga kluba Hvar da obnove igralište u hvarskoj Skrivenoj luci. Novi je tepih s umjetnom travom "niknuo" u Sportskome centru petstotinjak metara od centra Hvara. Hajdukovci su se često znali pripremati na tome terenu, no bio je pretvrd, pa su patili zglobovi i ligamenti.

Sada je s novom travom problem riješen. Glavna je utakmica povodom otvorenja igrališta bila između splitskog Hajduka i NK-a Hvar. Ipak, puno više pažnje izazivao je obračun estradnih zvijezda i gradske uprave Hvara.  Hoćete li vi pjevati na terenu?  pitala je uzbuđena konobarica u Hotelu Bodul Harija Rončevića.

 Ma kakvi, igrat ću nogomet! Pa zar ne vidite da sam smršavio. Već nekoliko mjeseci se pripremam za današnju utakmicu  odgovorio je šaljivi Hari. Odlično je bio raspoložen i Giuliano kojemu je išla pjena na usta dok je gledao bistro hvarsko more.  Ma da se sad okupati.

Možda i hoću  govorio je splitski pjevač par minuta po dolasku na Hvar. Ipak, ručak, druženje i nogometne obveze nisu mu ostavile dovoljno vremena za more. Glavni je problem zvijezdama bio vratar. Službeno je "klupsko" objašnjenje ponudio Hari.  Trebao je braniti Mate Bulić, no zakasnio je na katamaran.

 Otišao je na Vis umjesto na Hvar  ostali su se uključili. Problem je riješio šef svih šefova, Miroslav Ćiro Blažević, koji je ustupio zvijezdama Miroslava Petrovića.  Ćiro nam je sredio nekoga iz svoga kluba. Iz Zagreba. Nadamo se da će ispuniti naša očekivanja i ostati ispod pet primljenih golova  kazao je Giuliano, dok je Ivan Mikulić dopunio izvješće pred utakmicu.  Igrat će i Ćirin fizioterapeut Luka Radman.

Sve se odvijalo kasno sinoć, brzinom munje. Morali smo brzo djelovati kako bismo ga registrirai na vrijeme  kazao je Mikulić, a Radman je sa susjednog stola potvrdio priču. Tamo je pak glavnu riječ vodio Ćiro Blažević. Kao i uvijek okružen novinarima, omiljeni je trener sedme sile bio u punoj govorničkoj formi. 

Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić je pravo čudo. Jači je od Bandića. Sve što nam treba, čovjek sredi  pun je riječi hvale Ćiro koji je sa svojim zagrebašima već neko vrijeme na pripremama na Hvaru. I Bandić je skoknuo do Hvara, a u društvu mu je bio Zdravko Mamić koji je, naravno, stigao svojom jahtom.


Erceg odbio kumstvo s Ćirom i Mamićem

Iako je Pjerino Bebić želio sve najbolje kada je pozvao Miroslava Ćiru Blaževića, Tomu Ercega i Zdravka Mamića da budu kumovi novootvorenom terenu došlo je do skandala. Naime, Tomo Erceg u ime Hajduka kumstvo je odbio obrazlažući ga sljedećim riječima: - Ne mogu biti kum s Ćirom jer je on u posljednje vrijeme izgovorio puno ružnih riječi na račun Hajduka, pa bi bilo licimerno kumovati s njim. Jednako tako glupo je i besmisleno krstiti teren zajedno s Dinamom. Stvarno nema smisla kumovati s najvećim protivnikom.

Želite prijaviti greške?