Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.02.2011. u 12:00

Borković stoga kaže – ‘ne može ona meni govoriti o teškoćama funkcioniranja vlasti, pogotovo kad je zemlja u miru’. Može, može.

Branko Borković, umirovljeni brigadir HV-a i posljednji zapovjednik obrane Vukovara, govorio je za Slobodnu o sukobu s premijerkom Kosor koja mu je poručila da je ‘rat gotov i sada zapovijeda ona’. Mladi Jastreb podsjetio je da su u opkoljenom Vukovaru ‘91. usred krvavog rata djelovale i civilna i sudska vlast, dok je ‘Jadranka Kosor bila samo novinarka na Radio Zagrebu’. Borković stoga kaže – ‘ne može ona meni govoriti o teškoćama funkcioniranja vlasti, pogotovo kad je zemlja u miru’. Može, može.

O Bože, Božo


Biškupić zaštitio Sanaderov mercedes od plaćanja carine

Božo Biškupić dok je bio ministar proglasio je, otkriva Jutarnji, Sanaderov oldtimer mercedes ‘kulturnim dobrom’. Kao takav bio je ‘zaštićen’ od plaćanja carine i poreza.

Važna lekcija

Team building za menadžere u Remetincu

Zlatko Korpar, bivši direktor autoceste Rijeka – Zagreb, uz kolege iz HAC-a Marija Crnjaka i Juricu Prskala pušten je iz pritvora u Remetincu, kamo su dospjeli jer ih USKOK tereti za više kaznenih djela zloporabe položaja, uključujući i izvlačenje 26 milijuna kuna preko Fimi medije. “Ovo je bio team building za krizni menadžment” – poručio je Korpar za Novu TV na izlasku iz Remetinca. Čast je izgubio, ali smisao za crni humor nije.

Zarada prije svega

Kerum demantira Grdovića – ‘u šoldima je sve’

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, zaradio je zadnju opomenu Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa jer upravlja svojim tvrtkama, što ne bi smio dok obnaša dužnost gradonačelnika. Kao da mu to nije dosta, Kerum je potom potvrdio novinarima da njegov kapital stoji i iza investicija Fani Horvat jer ‘kakav bih ja bio muškarac kad ne bih stajao iza svoje supruge’, a na primjedbu da sve po Splitu radi zbog vlastitog interesa odgovorio je da bi ‘samo budala radila a da nema zaradu’. Kako će od njegova upravljanja gradom ‘zaraditi’ Splićani, još nije jasno, ali sigurno je da se mnogi osjećaju kao budale.

Komentara 20

FI
fiberglas
13:13 04.02.2011.

Bolje neka si osiguraju termin kod ortodonta i naruče novi gebis.

MM
Mladen Miletić
15:08 04.02.2011.

Ljudi Borković ne želi slušati premijerkine žalopojke Borković stoga kaže – ‘ne može ona meni govoriti neistinu tvrditi o tobo žnjim teškoćama funkcioniranja vlasti, pogotovo kad je zemlja u miru’.

1O
1st-opinion
12:15 04.02.2011.

Glumpaca prijeti, ona je stavrno sa IQ-om manjim od broja cipela, niti birga niti pameti, nju i njene ministre treba natijerati da pokazu koliko brzo mogu pretrzati od Markova trga do najblize EU granice. To sto rade to vise nijee ni sramota to je uzas, jedini im je cilj biti na valsti a neznaju ni raditi ni vladati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?