Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Velpro i 276 malih trgovaca jačaju suradnju

Time se nadaju postići bolje trgovačke, logističke i promidžbene usluge
23. svibnja 2019. u 09:10 1 komentara 96 prikaza
Robert Fućak i Marko Malić
Foto: PR

Veleprodajni centar Velpro-Centar plus u sastavu Fortenova grupe i Savez udruga malih trgovaca (SUMT) potpisali su ugovor o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velproa kao primarnog dobavljača, objavili su iz Fortenova grupe.

Fortenova grupa Nova rješenja Fortenova grupa predvodnica primjene novih tehnologija u tradicionalnim industrijama

Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, Velpro i članice SUMT-a međusobno će pružati trgovačke, logističke i promidžbene usluge.

SUMT, ističe se, objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova - malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija, i svaki od njih svojim prometom participira u ukupnom zajedničkom cilju Udruge.

Predsjednik SUMT-a Robert Fućak rekao je kako su najveći izazovi u poslovanju malih trgovaca ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velproova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Mali trgovci od Velproa dobivaju i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama te je udruživanje i partnerstvo s Velproom od iznimnog značaja za profitabilnost svakog trgovca, istaknuo je.

Irena Weber KADROVSKE PROMJENE Irena Weber napušta Nadzorni odbor Mercatora

– Kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velproa jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velproa mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove, pa je za očekivati da će se jačanjem suradnje ti trendovi dodatno poboljšati – kazao je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus.

Fortenova grupa

Priče Croatina modnog proljeća
PROMO
Ovaj brend kralj je svilenih šalova

A1 izdvaja za Vas