Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širi biznis

Tuna generala Gotovine novi hit u Metrou

06.02.2019.
u 19:19

Pelagos net za uzgoj tuna i preradu sitne plave ribe Gotovina je osnovao 2013. s partnerom Milanom Mandićem

Sushimijem i tatakijem u “izvedbi” chefa Davida Skoke Metro je jučer na Adriatic Gastro Showu u splitskoj Spaladium areni ugostiteljima i hotelijerima predstavio novi proizvod u ponudi – jadransku plavoperajnu tunu Pelagos net farme u vlasništvu generala Ante Gotovine.

U suradnji s Metroom, Pelagos net farma vrhunsku plavoperajnu tunu, ali i sitnu pelagošku ribu, inćune i srdele, prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, čime si otvara put prema više od 160 tisuća Metroovih kupaca diljem Hrvatske. Pelagos net za uzgoj tuna i preradu sitne plave ribe Gotovina je osnovao 2013. s partnerom Milanom Mandićem.

Uzgajalište tuna Balabra smješteno je između otoka Vrgade i Gira i ima kapacitet od 1500 tona u 12 uzgojnih jedinica, dok se u pogonu kapaciteta 1000 tona prerađuje svježa sitna plava riba, koja se, ulovljena vlastitom flotom te uz pomoć kooperantskih tvrtki, doprema direktno u luku Gaženica te soli, marinira, filetira ili zamrzava.

>> Gotovina i Markač odlikovani u Kninu

Komentara 3

PA
paleontolog
20:05 06.02.2019.

ja trazio danas u metrou, lik kaze NEMA, tek iduci tjedan, ali nije im za vjerovat, na odjelu riba rade takvi labudi za poludit 😔

YU
yurkov
13:01 07.02.2019.

Nekom rat nekom brat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije