Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove jesenske edukacije

PR za siromašne i Pisaonica projekata

Biro Radost
Foto: Promo
1/2
04.09.2017.
u 12:30

Biro Radost kreće u jesen s dvije nove edukacije namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima te onima koji to tek namjeravaju postati.

PR za siromašne je početnička akademija za odnose s javnošću koju čini šest tematskih radionica. Projekt se vodi idejom da nedostatak sredstava za oglašavanje možemo nadomjestiti kreativnošću i poznavanjem pravila zanata. Edukacije su namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima i poduzetnicama te ostalima koji nemaju sredstva za angažiranje PR stručnjaka.

PR za siromašne kroz svoje edukacije nudi osnovna znanja, trikove i naputke potrebne za ugodno snalaženje u svijetu komuniciranja s javnošću. Edukacije su zamišljene kao cjelina, no moguće ih je pohađati i zasebno.  Kroz interaktivne radionice će se učiti brendirati proizvod, projekt, udrugu  ili događanje, napisati pravilnu i novinarima zanimljivu objavu za medije, konačno shvatiti kada je poslati i kako komunicirati s medijima, kako napisati  pametne, informativne, klikane, lajkane i šerane sadržaje za web stranice, newslettere i blogove, na koji način voditi društvene mreže Facebook i Instagram, tko su influenceri i čemu služe, kako osmisliti medijski interesantna događanja, što je gerilski marketing i još mnogo toga.

PR za siromašne će se održavati svake srijede od 4. listopada do 8. studenog. 

Uvjeti upisa i prijavnica za PR za siromašne

Za više o projektu PR za siromašne klikni!

Pisaonica projekata je edukacija koja je nastala zbog brojnih upita za savjetovanje prilikom pisanja projektnih prijedloga. Ova interaktivna vikend radionica će se održavati od 29. rujan do 1. listopada. Namijenjena je  pojedincima i udrugama koji žele projekte prijaviti na lokalne i nacionalne natječaje (natječaji gradova, ministarstava, nacionalnih i regionalnih zaklada i fondova te različitih donatora). Svi elementi  koje će se obrađivati u sklopu ove radionice su ujedno osnova i za dizajniranje, pisanje i vođenje kompleksnijih projekata financiranih iz EU fondova.

Radionice se održavaju od petka do nedjelje  od 29. rujna do 1. listopada.

Prijave su otvorene dok se mjesta ne popune.

Uvjeti upisa i prijavnica za Pisaonicu projekata

Za više o Pisaonici projekata klikni!

Radionice će se održavati u Pogonu, Kneza Mislava 11, Zagreb.

Više informacija na www.biroradost.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije