Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurospin

Lanac od kojeg strahuje konkurencija otvorio prvu poslovnicu u Hrvatskoj: Kupci odmah nahrupili

U Zadru otvoren talijanski supermarket Eurospin
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/14
13.08.2020.
u 12:19

Odmah nakon otvorenja Eurospinovu poslovnicu napunili su brojni znatiželjni Zadrani.

Talijanski trgovinski lanac Eusospin danas je otvorio svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj i to u Zadru. 

Vrpcu je svečano prerezao pročelnik ureda zadarskog gradonačelnika Neven Klarin, a Zadarski.hr piše kako su odmah nakon otvorenja trgovinu na Jadranskoj magistrali, na mjestu nekadašnje Bille, napunili brojni znatiželjni Zadrani.

Eurospin je najavio otvaranje 100 trgovina u Hrvatskoj, poznat je po povoljnim cijenama prehrambene i robe široke potrošnje te trgovačkim brendovima kojih dosad nije bilo na našem tržištu. Ono što ga karakterizira jest činjenica da je to jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurospin Hrvatska (@eurospin_hrvatska)

Stoga, konkurencija je napeta, a kupci pozitivno uzbuđeni zbog najavljenih mogućih ušteda prilikom kupnje.

Lanac navodi istraživanje talijanske udruge potrošača Altroconsumo koja tvrdi da prosječna obitelj može uštedjeti 32.412 kuna godišnje kupnjom u Eurospinu u usporedbi s klasičnim supermarketom, piše RTL.

Eurospinove kataloge možete prelistati ovdje.

U Zadru otvoren talijanski supermarket Eurospin
1/12
Ključne riječi

Komentara 79

BR
Brandfackel2
12:30 13.08.2020.

Ne razumijem zašto bi ostali trgovački lanci "strahovali" od Eurospina kad i oni imaju gotovo identičnu ponudu koja se sastoji uglavnom od kancerogene plastike nalik pravoj hrani...

DU
Deleted user
13:35 13.08.2020.

Nemoguće je biti jeftin i prodavati kvalitetu. Pohvalio mi se prijatelj da je nedavno u Lidlu kupip patkice po 27 kuna kg.....a nemoguće da je kvaliteta dobra ... jer se hrane lošom hranom s dodatkom hormona. Zato danas dječaci odd 10 godina imaju cice i masu celulita......... Razmislimo malo ... o svemu ... nema kontrole već se u EU primjenjuju propisi koji uništavaju naše zdravlje..... Oni koji sjede u foteljama pogoduju lobijima a narod jede smeće ..... doslovno smeće.....

NA
nahty
12:30 13.08.2020.

Još jedna trgovina. Još jedni koji će izvlačiti novce, prodavati većinom uvoznu robu, jer imamo nesposobne političare da zakonom urede minimalnu količinu domaće robe na policama, a proizvoditi neće ništa. Tako se govorilo i za dolazak lidl-a pa nije nešto posebno spustio cijene, tako da se ne bojim za konkurenciju. I dalje će nam roba biti skuplja barem 20-30% nego u nekoj drugoj državi EU, a sve će to narod platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije