Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I oni snimaju

Tatjana Jurić s kolegama s posla snimila navijačku pjesmu

dalibor petko
Foto: PR FOTO
1/13
05.06.2014.
u 16:48

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni dar ususret nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu...

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni dar ususret nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Radijske zvijezde Tatjana Jurić, Ivana Plechinger, Doris Pinčić, Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele i ostatak društva Narodnog radija zajedno su snimili videospot za nogometnu himnu kojom će prvi put razveseliti slušatelje 12. lipnja, na dan utakmice s ovogodišnjim domaćinom, nogometnom reprezentacijom Brazila. Pričom i slikom vraćaju nas u davne šezdesete, a vesela videopriča najneobičnija je navijačka pjesma snimljena u Hrvatskoj.

– Bilo mi je prezabavno na snimanju, pogotovo jer je Drele imao ulogu da mi se upucava. Žao mi je što ljudi neće moći čuti što mi je sve govorio i mislim da bi mogao dijeliti savjete o upucavanju. Htjeli smo napraviti našu viziju navijačke pjesme, u duhu Narodnog radija, kojom ćemo podržati naše dečke, a u prvoj utakmici navijat ću za Sammira i Dudua, izjavila je voditeljica Narodnog radija Tatjana Jurić nakon snimanja navijačke pjesme.

>>Za ljepotu je presudno da je osoba zadovoljna sama sa sobom i da bude zaljubljena

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
18:45 05.06.2014.

ako ne bude filmića ništa od pjesmuljka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije