Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jako je potresena'

Zavezali je i zatvorili u kupaonicu: Balkanska banda Pink Panther opljačkala Kim Kardashian?

Kim Kardashian
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Ivana Carević, Hina
03.10.2016.
u 10:30

Dvojica naoružanih muškaraca odjevenih u policijske uniforme upala su u sobu Kim Kardashian i ukrala joj nakit u ukupnoj vrijednosti 11,2 milijuna dolara. Policija je privela fotografa koji se predstavljao kao policajac kako bi se približio Kim i njezinoj obitelji dok su večerali u jednom restoranu

 Dvojica napadača upala su u Parizu u sobu Kim Kardashian i uperila vatreno oružje u američku reality zvijezdu, prenio je CNN. Prerušeni u policajce ušli su u luksuznu rezidenciju u centru Pariza u kojoj je Kim boravila tijekom održavanja Tjedna mode i onesposobili su njezine zaštitare i ušuljali joj se u sobu. Naoružani dvojac Kim je vezao i zatvorio je u kupaonici, piše Dail Mail. Dok je reality zvijezda bila zaključana, nepoznati dvojac joj je ukrao kutiju s nakitom u vrijednosti 6,7 milijuna dolara te prsten čija se vrijednost procjenjuje na 4,5 milijuna dolara. Policija je zasad na razgovor privela fotografa koji je uspio prići Kim i njezinoj obitelji tijekom večere u jednom pariškom restoranu i ondje ih je fotografirao predstavljajući se osoblju restorana i zaštitarima kao policajac.

Kardashian jako potresena

Daily Mail prenosi kako policija sumnja da su Kim Kardashian opljačkali članovi poznate bande Pink Panther. Riječ je o profesionalcima kojih u bandi ima dvjestotinjak, a mahom su to bivši vojnici s područja Balkana čiji je 33-godišnji  vođa Borko Ilinčić prije dvije godine uhićen u Španjolskoj. Od 1995. do 2015. ova skupina razbojnika u više od 300 pljački ukrala je nakit u vrijednosti oko 280 milijuna funti. 

Prema njezinoj glasnogovornici Ini Treciokas, Kardashian je "jako potresena, ali nije pretrpjela tjelesne ozljede" kad su dvojica naoružanih muškaraca odjevenih u policijske uniforme upala u njezinu sobu i uperila u nju vatreno oružje.

Njezin je suprug reper Kanye West zbog toga prekinuo nastup u New Yorku i publici kazao kako mora otići zbog hitnog slučaja u obitelji, prenosi CNN. Kardashian trenutačno boravi u Parizu zbog tjedna mode s majkom i sestrom.

Kako javlja Good Morning Britain, vjeruje se da je iz sobe ukraden nakit vrijedan milijune dolara. Napad se dogodio oko 3 sata ujutro po lokalnom vremenu. S njom u hotelskoj sobi u trenutku prepada nije bilo njezino dvoje djece.

Glasnogovornik francuskog ministarstva unutarnjih poslova rekao je da je Kim Kardashian bila zaključana u kupaonici dok su muškarci uzeli dva mobitela i nakit. Rekao je i da nitko nije ozlijeđen u incidentu.

Neki mediji pak javljaju da je riječ o petorici maskiranih napadača. Kim i njezina sestra Kourtney jutros su napustile Pariz. 

> > Kim Kardashian izaziva... Šetala po Miamiju u prozirnoj majici bez grudnjaka

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:45 03.10.2016.

Biće da joj je pala joj popularnost,pa s ovim želi biti ponovno u žiži javnosti.

MN
mate.no
15:08 03.10.2016.

otkad vecernji radi za clan Kardashian? :) haha eto sve ste poruke obrisali osim ove od bosanca katastrofa ste

JE
jelenarozga
15:41 03.10.2016.

Jadna bila, sirotica. Što će sad staviti na uho,vrat,ruke? Ja plačem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije