Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ča smo na ovom...

Glumački doajen Špiro Guberina uživa u njemu omiljenoj Dalmaciji

Spiro Guberina 3
24.05.2010.
u 18:07

Guberina je posljednjim izvedbama pokazao da se i dalje sjajno snalazi ispred kamere i na daskama koje njemu zasigurno život znače.

Doajen hrvatskog glumišta Špiro Guberina, koji je nedavno proslavio 50. obljetnicu umjetničkog djelovanja, iskoristio je sunčano vrijeme u Splitu kako bi se odmorio i napunio baterije za nove glumačke izazove.

Kultni glumac često je isticao kako se najbolje osjeća pod “dalmatinskim nebom” koje ga uvijek inspirira. Bez obzira na bogat glumački CV i brojne nezaboravne uloge na malim ekranima i kazališnim daskama, Guberina je posljednjim izvedbama pokazao da se i dalje sjajno snalazi ispred kamere i na daskama koje njemu zasigurno život znače.

Komentara 2

TP
tito partija
19:30 24.05.2010.

legenda....veliki nakolon majstoru glume....špiro majstoreeee

OB
-obrisani-
22:43 24.05.2010.

špiro je veliki stručnjak. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije