Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimska bajka Amela Ćurića

Snimao na snježnih -12 stupnjeva, pogledajte novi video 'Te zime'

Amel Ćurić
Foto: Irfan Kubat
1/17
15.03.2016.
u 19:00

Pjevač Amel Ćurić, pobjednik X Factora Adria nastavlja graditi svoju glazbenu karijeru. Nakon videospota "Neizdrživo", pripremio je pravu zimsku bajku pod nazivom "Te zime".

Na planini Bjelašnici u snježnom ambijentu, snimio je novi video u suradnji s redateljem Harisom Dubicom.

- Mislim da je pjesma 'Te zime' pun pogodak i da će biti veliki hit. Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pjesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosječan. Razumijem naše pjevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svjetskoj sceni mi je to neopravdano - smatra Amel.

 

Snimanje spota bilo je iscrpno zbog hladnoće i temperatura koje su se spuštale do minus 12 stupnjeva. Video je sniman 4K tehnologijom, koja nudi oštrije i jasnije detalje te vizualno kvalitetniji uradak.

Za ekranizaciju nove pjesme zadužen je Dubica, kojem je ovo druga suradnja s Amelom. Obožavatelji komentiraju kako bi ovo mogao biti i spot godine na estradi.

- Od prvog slušanja mi se dopala pjesma i dugo smo pripremali taj spot. Ovaj put uvjeti su bili teži pošto smo većinu spota snimali vani na niskim temperaturama. Volim surađivati s Amelom pošto je jako otvoren za moje lude ideje i uvijek 100 % daje sve od sebe da se svaka ideja ostvari.

Ana Bavrka glumi glavnu ulogu u spotu i ovom prilikom bi se i njoj želio zahvaliti na odrađenom poslu obzirom da je i njoj bilo naporno u haljini trčati po planini i šumi – rekao je redatelj.

Autori teksta su Damir Bečić i Borislav Domazet, glazbe također Damir Bečić, koji se pobrinuo i za aranžman uz pomoć Dušana Alagića, kompozitora koji je surađivao sa Severinom te Željkom Joksimovićem.

Pjesmu „Te zime“, Amel će uživo izvesti ovog petka 18.3. na koncertu u Splitu u klubu Kameleon.

>> Uskoro stiže „Te zime“ Amela Ćurića!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:06 16.03.2016.

Mozete li nam za promjenu pisati o hrvatskim glazbenicima ili glumcima? O ovima pisite u vecernjem bih, nama dajte napisite par rijeci o nasima. Ako ih uopce ima....

I0
ivica_01
00:55 16.03.2016.

boss posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije