Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kompleks na sveticama

Bandić: Skočit ću u novi bazen kao Jadranko Fink sa Starog mosta

Milan Bandić Svetice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.03.2016.
u 09:58

Na istom mjestu već se gradonačelnik okupao 8. 7. 2000. na otvaranju vanjskog bazena. Najavio je i od lipnja odvoz otpada tri puta tjedno

Gradnja bazena na Sveticama u završnoj je fazi, a na otvaranju 1. svibnja u njemu će se okupati i gradonačelnik Milan Bandić.

– Skakao sam prije 14-ak godina bezuspješno pa ću to i sada pokušati (skok je izveo 8. 7. 2000., op.a.). Skakat ću kao Jadranko Fink sa Starog mosta – kazao je Bandić jučer obilazeći centar za mlade poduzetnike HUB385 na Trešnjevci. Grad će na Velesajmu do ljeta uspostaviti sličan centar u kojem će mladi inovatori dobiti svu stručnu podršku za razvoj svojih ideja.

– Trebamo izvoziti znanje i proizvode visoke dodatne vrijednosti, a ovaj centar je primjer kako se to radi i kako mladima osigurati da ostanu u Hrvatskoj – rekao je Bandić. Spomenuo je i pitanje otpada, najavivši da će se cijene svakih šest mjeseci smanjivati te će se od 1. lipnja krenuti s dva umjesto tri odvoza tjedno. 

>>Evo kad će bazeni na Sveticama napokon otvoriti vrata kupačima

Ključne riječi

Komentara 13

IM
Immanuell
12:45 08.03.2016.

Isključivo u Hrvatskoj, BiH i Srbiji (na svijetu je približno 200 neovisnih zemalja) likovi nalik na ovo spadalo od čovjeka nakon pritvora i opravdane sumnje u kolosalne malverzacije na čelu grada i gradskog holdinga može izvoditi bijesne gliste, izigravati mangupa i imati podršku širokog sloja bezumnika koji ne znaju gdje im je glava, a gdje stražnjica. Žali Bože svih satova povijesti ispredavanih svim slojevima društva naraštajima osnovno i srednjoškolaca, koliko god se profesura trudila prosvijetliti pamet, hrastovim glavama nikad nije uspjela.

Avatar liquidsky
liquidsky
14:13 08.03.2016.

Bolje bi bilo da skoči s Katedrale. To bi mu do nebesa podiglo popularnost i osiguralo vječnu slavu i hvalu građana Zagreba.

Avatar links
links
11:46 08.03.2016.

ajde i ti molim te skoči ipak sa starog mosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije