Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS u akciji

Svaka zgrada treba imati dizalo, a financirat će ih Europska unija

Tomislav Stojak
Matija Habljak/PIXSELL
02.07.2018.
u 08:44

Većina je stambenih zgrada na području Trešnjevke - jug sagrađena bez liftova, a danas bi građanima znatno olakšali život

Inicijativa gradskoga HNS-a “Dizalo u vašem stubištu” ovih je dana, nakon što je prije nekoliko godina pokrenuta, aktualizirana. Tako su se haenesovci u subotu okupili na jarunskoj tržnici kako bi informirali građane o svojoj akciji kojom žele postaviti liftove u stambene zgrade na području Trešnjevke - jug.

Naime, Trešnjevka, kao jedan od najvećih kvartova u gradu, većim je dijelom sagrađena osamdesetih godina, a većinom su građene četverokatnice u koje, temeljem tadašnjih zakonskih propisa, nije bilo obvezno ugrađivanje liftova. Međutim, zbog današnjega modernoga načina života dizala bi itekako olakšala život mnogim građanima.

– Građani su pokazali veliki interes za tu inicijativu pa idućih mjeseci planiramo akciju pokrenuti i u drugim kvartovima poput Gajnica, Maksimira, Španskoga i drugih – rekao je HNS-ov zastupnik u Gradskoj skupštini Tomislav Stojak. Dodao je, usto, kako za namjenu ugradnje dizala u stambene zgrade i Grad i država mogu povući nepovratna sredstva iz europskih fondova pa će se HNS potruditi realizirati tu akciju za dobrobit svojih sugrađana.

Komentara 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:11 02.07.2018.

Hm, počela je već predizborna kampanja. Samo glasajte za nas, a mi ćemo vam napraviti Potemkinova sela kakva god želite, na vaš račun, naravno. Ovi iz HNS-a gori su prevaranti od HDZ-ovaca. SDP u tom kontekstu uopće ne spominjem, jer oni su toliko narcisoidni i samodopadni, da ni nemogu naći vremena za obećanja i krađu.

LU
Lujo123
11:14 02.07.2018.

samo nek nam hns ne "uljepšava" život! Rađe idem na 17. kat pješke nego uz pomoć lopova iz hns-a!

GR
grebza
14:11 02.07.2018.

Molim neka mi netko kaže.....da li danas postoji itko i imalo normalan tko može povjerovati u ovakve besramne populističke laži i obećanja???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije