Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

Sudar ZET-ova busa i Opela Corse

sudar autobusa i osobnog vozila
Foto: Cityportal
1/6
17.12.2015.
u 15:34

Vozač Opela Corse ima ozlijedu glave i zatražio je liječničku pomoć

Na raskrižju Kolodvorske i Ulice Ljudevita Posavskog u Velikoj Gorici u 14.04 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Još nije poznato što je uzrok sudara. Kako doznaje Cityportal, autobus linije 335 kretao se Kolodvorskom ulicom, a do kontakta s osobnim automobilom došlo je nakon što je prešao raskrižje s Ulicom Ljudevita Posavskog.

Vozač Opela Corse ima ozljedu glave i zatražio je liječničku pomoć. U tijeku je policijski očevid, a promet se odvija otežano. Vozači automobilima prolaze preko odbačenih dijelova automobila i autobusa.

>> Sudar tri automobila u Velikoj Gorici, dvije osobe poginule

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije