Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova biciklijada

Bicikliranje, sunčanje, kupanje, klopa, cuga, koncerti... Što misliš?

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
26.04.2023.
u 08:08

Osigurajte svoj startni broj jer mi smo za vas osigurali najbolju zabavu u gradu. Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi!

Znate li koji je datum rezerviran za najbolju zabavu? Naravno da znate jer 3. lipnja svi putovi, odnosno bicikli vode u Samobor na 41. Večernjakovu biciklijadu – pravi praznik na dva kotača koji će razveseliti svakoga. Bilo da ste rekreativac, profesionalac ili zabavljač, osigurali smo rutu k'o iz mašte – prazne ceste za najstrastveniju karavanu. Startamo s Trga dr. Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a cilj nas čeka na samoborskom Vugrinščaku.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Aktivan život i tjelovježba blagodati su koje su nam dostupnije nego ikada dosad te više nema mjesta za izgovore poput ''danas sam malo umorna'', ''krećem od ponedjeljka'', ''nemam vremena za vježbanje'' ili pak ''trening mi nije usput, a i nema parkinga''. Tada nastupa njegovo veličanstvo na dva kotača – bicikl. Osim što je idealno prijevozno sredstvo za izbjegavanje gradske gužve, vožnja biciklom djeluje meditativno i opuštajuće, a ako imate i dobro društvo, zaboravit ćete na vrijeme i opustiti se. Vožnja biciklom smanjuje napetost, pojačava lučenje hormona endorfina koji utječe na dobro raspoloženje, ali i podiže razinu energije za čak 20%.

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Osim odličnih kremšnita, sprema se i bogata gastronomska ponuda kojom ćete nadomjestiti izgubljene kalorije. Pripremili smo osvježavajuće napitke, pub kviz, Art Bottega wine & paint studio radionicu, zabavu za djecu, sportske aktivnosti, ali i vruće koncerte koji će vas rasplesti i natjerati da zaboravite na vrijeme. Ove godine uz hitove popularne grupe Vatra, a imamo i gosta iznenađenja kojeg ćemo tek otkriti!

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Bicikliranje je u modi, stoga prijavom osigurajte svoj startni broj putem obrasca i započnite pripremu za najbolju zabavu na dva kotača! Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi.

 

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije