Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počinje najveći Jesenski sajam u Zagrebu

Jesenski sajam
Foto: PR FOTO
1/12
PR
Autor
PR članak
12.09.2014.
u 08:30

U Garden Mallu, Rudolfa Kolaka 14, 10 040 Zagreb

Garden Mall i klaster „Proizvodi hrvatskog sela“ organiziraju najveći zagrebački Jesenski sajam na kojem će više od 50 izlagača iz cijele Hrvatske promovirati, izložiti i prodavati svoje poljoprivredno – prehrambene proizvode. Sajam se održava u periodu od petka 12. rujna do nedjelje 14. rujna. U sklopu Jesenskog sajma posjetitelje će zabaviti i nastupi KUD – ova i tamburaša i to u petak od 17:00 sati te u subotu od 11:00 sati.

Garden Mall - prijatelj hrvatskog sela, želi omogućiti posjetiteljima povoljnu kupovinu kvalitetnih suhomesnatih proizvoda, vina, rakije, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, te ostalih tradicijskih delicija dodatne vrijednosti. S druge strane, cilj nam je pomoći proizvođačima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda. Svi proizvodi, koje ćete pronaći na Sajmu, kvalitetni su, domaći i tradicijski proizvodi. U njihovu je proizvodnju uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete iza koje stoje proizvođači osobno, što čini jamstvo kvalitete.

Osim izlaganja, promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela, posjetitelji će tokom cijele subote moći uživati u tradicionalnom pečenju rakije te u bogatoj gastronomskoj ponudi tradicionalnih proizvoda hrvatskog sela.

Sajam traje od 12. do 14. rujna 2014 god., s početkom u 9:00 sati pa sve do 21:00 sat, na području cijelog trgovačkog centra, te također i na vanjskom dijelu ispred trgovačkog centra, sa strane ulice Rudolfa Kolaka.

U sklopu Sajma biti će otvorena i Seljačka tržnica Garden Mall, na kojoj će posjetitelji moći kupiti ekološke i domaće poljoprivredne proizvode koji neposredno od lokalnih proizvođača stižu u naš trgovački centar, a zatim na Vaš stol. Ponuda Seljačke tržnice biti će raznovrsna i bogata: svježe voće i povrće, sir i mliječni proizvodi, prerađevine voća i povrća, ekološki proizvodi i mesne prerađevine. Nakon završetka Jesenskog sajma, posjetitelji će i dalje, svake subote u Garden Mallu od 9 do 15h, na Seljačkoj tržnici moći obavljati kupovinu lokalnih ekoloških proizvoda, što zaokružuje ponudu našeg centra te ga izdvaja od ostalih, budući da će „Seljačkom tržnicom“ Garden Mall postati jedini zagrebački trgovački centar u kojem ćete kontinuirano moći opskrbljivati vaš dom najboljim od hrvatskog sela.

Garden Mall i klaster „Proizvodi hrvatskog sela“

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?