Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA U GSKG-u

Pavičić Vukičević: Nemam saznanja o uhićenjima, ne znam zašto mislite da bih trebala imati

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
17.06.2021.
u 13:10

Kako govori, ne poznaje šefa hitnih intervencija koji je danas uhićen

Nakon održane konstitutivne sjednice Gradske skupštine, bivša v.d. gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević kazala je kako nema nikakvih saznanja o uhićenjima u GSKG-u, kao ni radnjama koje su se provodile. 

- Bila sam na sjednici i nisam dobila nikakav poziv niti upit tako da ništa o tome ne mogu reći. Takve optužbe ne zvuče mi dobro, ali ne znam zašto vi mislite da bi ja trebala imati ikakvih saznanja o tome. GSKG je podružnica Holdinga i ne znam kakve su se aktivnosti provodile, ali vjerujem da ćemo tijekom dana imati više informacija na raspolaganju, kazala je. 

Kako govori, ne poznaje šefa hitnih intervencija koji je danas uhićen. 

- Morate mi dati ime i prezime gospodina. Možda sam gospodina u ovih 20 godina doista i upoznala, ali trenutno ne znam o kome se radi, odgovorila je. 

U govoru je i čestitala novoizabranim čelnicima te zastupnicima Gradske skupštine. 

- Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama, kao i predsjedniku i potpredsjedniku Gradske skupštine. Nadamo se da ćemo omogućiti našim građanima bolju kvalitetu života, započela je Pavičić-Vukičević.  

Na pitanje je li gradonačelnik pogriješio u imenovanju Uprave i Odbora Holdinga, kazala je da je zabrinuta za legalnost NO.

- On ima 11 članova i bojim se da ukoliko dođe do tužbi, da to neće dobro završiti za zagrebački Holding i mislim da je to bio loš početak mandata, kazala je. 

VIDEO Policija upala u GSKG

Komentara 1

DU
Deleted user
13:36 17.06.2021.

Naravno da nije znala, pa nije to njen nivo, za nju su to premale pare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije