Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga već dulje traje

Policija i Uskok upali u GSKG: Uhićene četiri osobe, među njima i voditelj jednog ureda

17.06.2021.
u 11:26

Ostali osumnjičenici, kako se neslužbeno doznaje, vlasnici su tvrtki koje su dobivale poslove s GSKG-om

Više osoba uhićeno je rano jutros na području Zagreba, a PNUSKOK ušao je u zagrebački GSKG. U akciji, osim PNUSKOK-a, sudjeluje i USKOK, a po onom što se neslužbeno doznaje uhićene su četiri osobe, među kojima  je i djelatnik GSKG-a, koji je voditelj jednog od ureda u toj zagrebačkoj gradskoj tvrtki.

Ostali osumnjičenici, kako se neslužbeno doznaje, vlasnici su tvrtki koje su dobivale poslove s GSKG-om. Riječ je o više djela iz područja gospodarskog kriminaliteta, a policija je pretraživala kuće, stanove i poslovne prostore uhićenih osumnjičenika.

Prema prvim neslužbenim informacijama, spomenute tvrtke dobivale su poslove koji se financiraju iz pričuve, no za sada nije poznato kada su ti poslovi obavljani, odnosno jesu li povezani s protupotresnom obnovom Zagreba. Policija  navodno dulje vrijeme istražuje neke određene sumnjive poslove u GSKG-u, zbog čega je izuzeta i neka dokumentacija. 

O samom slučaju oglasila se i policija priopćenjem: 

"Tijekom jutra na području Zagreba policija je uhitila sve četiri tražene osobe, među kojima jednog rukovoditelja trgovačkog društva u vlasništvu Grada Zagreba te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Također, u tijeku je provođenje hitnih dokaznih radnji. 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku dok će kaznena prijava biti podnesena USKOK-u." 

Uskoro opširnije

Ključne riječi

Komentara 54

SI
sicilija
11:44 17.06.2021.

Pa jos nije ni pocela obnova Zagreba, a vec su uhicene 4 osobe.

Avatar javorko
javorko
12:07 17.06.2021.

samo stisci idemooo

SI
sisavac
11:45 17.06.2021.

mislim, ono, tomaševiću, pa što rade tvoji dečki? zaboravio da si od sad ti odgovoran za sve što se događa?! nemoj sad da ti nisi znao, tek si tjedan dana, hej, 4 godine si skupštinar, sve znaš, i ništa... ajmo sad kako se po bandiću lupalo, ajmo nastaviti u istom stilu. što bi mijenjali, pa sve je to isti kadar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije