Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema vode i plina

Promet Frankopanskom još je obustavljen, ZET: Čeka se završetak očevida i sanacije rupe

Požar u Frankopanskoj
Foto: Patrik Macek/Marko Lukunic/PIXSEL
1/26
01.06.2022.
u 11:51

Tramvaji linija 12 i 13 voze obilazno preko Vodnikove i Glavnog kolodvora, a linije 14 i 17 Jukićevom i Ulicom Republike Austrije

Zbog oštećenja naponske mreže u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, jutro nakon velikog požara u kojem su četiri osobe ozlijeđene, tramvaji voze obilazno. Kako je izvijestio ZET, tramvaji linija 12 i 13 voze obilazno preko Vodnikove i Glavnog kolodvora, a linije 14 i 17 Jukićevom i Ulicom Republike Austrije do svojih trasa. Policija je osigurala dio Frankopanske ulice gdje je buknuo požar, a na terenu su radnici koji saniraju nastalu štetu. 

Oko 11.30 sati, ZET je istaknuo da će promet biti ponovno pušten nakon završetka policijskog očevida i sanacije rupe. Naime, navode da je s njihove strane sve spremno i šteta sanirana. 

Podsjetimo, noćas je tijekom radova na sanaciji vodovodne cijevi u Frankopanskoj ulici oštećena i cijev plina nakon čega je izbio veliki požar. Zbog velikog plamena, koji je išao i više od 10 metara u zrak, pregorjele su tramvajske žice. 

Zbog nastalih oštećenja dio potrošača u Frankopanskoj ulici ostao je bez vode te je privremeno obustavljena opskrba prirodnog plina. 

"Zbog oštećenja plinovoda u Frankopanskoj ulici koje je nastalo tijekom građevinskih radova, na navedenoj lokaciji potrošačima prirodnog plina privremeno je obustavljena opskrba. Sva ostala domaćinstva priključena na mrežu opskrbljuju se plinom i nema poteškoća u distribuciji", navodi Holding. 

Požar u Frankopanskoj
1/15

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević noćas je uz suradnike promatrao požarište te istaknuo kako će se provesti istraga. 

– Ako se utvrde bilo kakvi propusti, slijede sankcije – kazao je Tomašević, a više o tome pročitajte OVDJE

VIDEO Požar u Frankopanskoj – pri sanaciji vodovodne cijevi probijena je i plinska, bagerist u bolnici

Komentara 31

PR
prajdali100
08:27 01.06.2022.

Nikad gore u Zagrebu.Ali dobro,ljudi se uče, biće to za 10- tak godina dobro.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
08:27 01.06.2022.

Tomek je uništio grad u samo godinu dana. Kapa do poda.

IL
ilustrator
08:44 01.06.2022.

zamisli, da u milino doba nije bilo vode, struje, plina...u kozari boku, kaj bi performeri delali...naravno i zabrinuti gradjani, a i javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije