Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura online

Narodno sveučilište pripremilo je pregršt virtualnih događanja, pogledajte program

Online izložba
Foto: Narodno sveučilište Sesvete
18.05.2020.
u 12:05

Za nadolazeći Dan grada Zagreba, planira se online izložba dječjih radova "Zagreb-moj grad".

Virtualne predstave, koncerte, kreativne natječaje i izložbe priprema za Zagrepčane Narodno sveučilište Sesvete, a program se može detalno razgledati na njihovoj web stranici

Predstava Ribar Palunko i njegova žena u režiji Marija Kovača može se razgledati do 20. svinja, a ljubavnka komedija u četiri čina Vrzino kolo može se pogledati do kraja ovog tjedna. Snimka koncerta održanog u sklopu SMUK-Festivala mladih također se može pogledati online, i to do sve do kraja mjeseca. U programu se nalazi i virtualna izložba "Svi smo mi Moebius" akademskog slikara Danijela Drakulića koja je "otvorena" do 13. lipnja, a povodom Dana grada Zagreba održat će se i online izložba dječjih radova "Zagreb-moj grad". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije