Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od kreativnog dvojca

Fotorafije najljepših građevina u Trnju eksponati su online izložbe "Arhitektura zagrebačkih četvrti"

Fotografija iz izložbe
Foto: CeKaTe
12.05.2020.
u 13:33

Otvorili su je Centar za kulturu Trešnjevka i Galerija Modulor, a samo je jedna iz ciklusa "Arhitektura zagrebačkih čevrti" koja je unazad nekoliko godina predstavila najljepše građevine četvrti Trešnjevka, Stenjevec, Črnomerec, Maksimir, Donji grad te pordučja Podsljemenske zone.

Zgrada Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Agram osiguranja, poslovne zgrade na Radničkoj cesti, autobusni kolodvor.. Sve su to građevine koje se nalaze u sklopu Trnja, četvrti čije su arhitektonske ljepote predstavljene u  virtualnoj izložbi "Arhitektura zagrebačkih četvrti - Trnje". 

Foto: CeKaTe

Otvorili su je Centar za kulturu Trešnjevka i Galerija Modulor, a samo je jedna iz ciklusa "Arhitektura zagrebačkih čevrti" koja je unazad nekoliko godina predstavila najljepše građevine četvrti Trešnjevka, Stenjevec, Črnomerec, Maksimir, Donji grad te pordučja Podsljemenske zone. Dvojac Toni Bešlić (arhitekt) i Nikola Šimunić (kipar)  daju nam sad na uvid tridesetak izabranih objekata s Trnja.

Izložba, koja je službeno "otvorena" na internetskoj i Facebook stranici CeKaTe-a, može se razgledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
00:56 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije