Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEDRUN

Najbrži Nikola Špoljar osvojio piva koliko je težak – 65,7 litara!

MedvedRun
19.06.2016.
u 14:06

Utrka je organizirana u svrhu pripremanja ručka za djecu iz Dječje udruge Hrabrost za koje je ove kišne nedjelje prikupljeno više od tri tisuće kuna

Unatoč kiši koja je u nedjeljno jutro oprala Zagreb, na startu humanitarne utrke MedvedRun okupilo se više od 300 trkača. Kako kažu organizatori, Pivovara i pivnica Medvedgrad te AK Sljeme, kiša je zapravo popravila stvari jer se radilo o izuzetno teškoj stazi koju bi po vrućini mnogima bilo teško istrčati rutu koja je prolazila Felbingerovim stubama, Dvoranskim prečacem, serpentinama kod Dubravkina puta u dva kruga, dakle deset kilometara.

Najbolji su u muškoj konkurenciji bili Nikola Špoljar koji je stazu istrčao za 36 minuta i 50 sekundi, Milorad Vojvodić kojemu je to uspjelo za 38 minuta i 34 sekunde te Ivan Murat sa 39 minuta i 54 sekunde. S obzirom na to da je Nikola težak 65,7 kilograma, on je osvojio i 65,7 litara piva. Naime, najbrži trkač od organizatora je dobio piva koliko je težak.

Kod djevojaka, najbolja je bila Veronika Jurišić koja je utrku završila za 42 minute i 16 sekundi, druga je bila Gabrijela Šalković sa 50 minuta i 20 sekundi, dok je trećeplasirana Andrea Lipovac na cilj stigla nakon 52 minute i deset sekundi. Veronika je tako osvojila 53,5 litara piva!

Utrku je istrčao i jedan pas: aljaški malamut Asja pobjednik je u vlastitoj kategoriji!

Nakon utrke, uz zvuke živog benda počeo je tulum za sudionike i organizatore koje ni u tome nije spriječila uporna kiša pa su iskorišteni svi bonovi za Medvedgrad pivo koje su sudionici dobili na startu utrke.

Podsjetimo, utrka je organizirana u svrhu pripremanja ručka za djecu iz Dječje udruge Hrabrost. Za svakog sudionika koji je startao jučer ujutro kod Malog mede u Tkalčićevoj Pivovara i pivnica Medvedgrad donirala je za tu priliku po deset kuna. Tako je jučer za djecu Dječje udruge Hrabrost prikupljeno više od tri tisuće kuna.

>> Na ragbi utakmici skupljali za odlazak na hodočašće

Komentara 3

BO
bojnik
05:25 21.06.2016.

Covjek je tezak 65 litara? Cega?

Avatar ankabutorac
ankabutorac
07:53 20.06.2016.

Aha...lokati alkohol da djeca mogu rucati...divan primjer za decicu...nekaj tak bedastog jos nisam cula i citala...pa se pitem kad ce sljedeca nagrada biti jedan debeli joint ili extasi ili nekaj drugo...

TH
than
01:29 21.06.2016.

Pa nagrada je ono.... Oni koji piju pivo, tesko da bi imali 65 kila, jer su to mrsavi ljudi... Izgleda da je pivnica nagradila one koji ne piju pivo i ne jedu... Malo cudna praksa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije