Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klarinje

Mještani Svete Klare pozivaju na feštu, dio se buni zbog koncerta Miroslava Ilića

Dani svete Klare
Foto: Borna Filić/PIXSELL
09.08.2018.
u 14:00

Klarinje će trajati do nedjelje, a otvara se sutra koncertom Miroslava Ilića.

Najveseliji dani u godini u Svetoj Klari, kako mještani nazivaju proslavu Klarinja, održat će se ovog vikenda 25. put.

A da tradicija ide ruku pod ruku s modernim tehnologijama, pokazali su organizatori koji su “sve prijatelje” pozvali na feštu videom na YouTubeu. Dok u pozadini svira tamburica i čuje se veseli “iju, iju, iju, ju”, pozivaju na pjesmu, ples, puno hrane, lunapark i “krasan kulturni program”.

Foto: Facebook/ Naš potok

Klarinje će trajati do nedjelje, a otvara se sutra koncertom Miroslava Ilića. No da njegov bezvremenski hit “Nije život jedna žena”, koji je osobito popularan na proštenjima, nije rado slušan u Klari, smatra HČSP Novi Zagreb - zapad. Oni su pozvali na bojkot te se već ogradili od mogućih izgreda.     

Komentara 27

VE
verica2
15:47 09.08.2018.

Miroslav Ilić pjeva povodom blagdana Sv. Klare!? Još mi je jasno da je neki bolesnik mogao doći na takvu ideju, ali je tragično da to bude prihvaćeno. Strava i užas!

BE
BeroII
14:17 09.08.2018.

Ilić na proslavi u Klari, najviše govori o nivou inteligencije organizatora ovog "derneka". Očito je da u "organizacijskom odboru" prevladava Bosna i nameće svoja "pravila". Jadno.

Avatar rubinet
rubinet
20:34 09.08.2018.

Večernji list...30. SIJEČNJA 2017. U 12:41"Otkazan koncert Miroslava Ilića u Sarajevu jer je pjevao četničku pjesmu" A ovi ga primaju?! Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije