Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radno vrijeme za blagdane

Na Adventu se radi bez stanke, a sve ostalo je zatvoreno

Advent u Zagrebu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
22.12.2017.
u 20:00

Za Božić ni jedna trgovina nije otvorena, na Badnjak rade svi osim Lidla, ali skraćeno, a na Štefanje kako tko. Tržnice 25. i 26. ne rade

Zatvoreno, zatvoreno i zatvoreno. Tako ukratko glasi radno vrijeme velike većine zagrebačkih poslovnih objekata za Božić. Izuzetak je jedino Advent, gdje će većina lokacija raditi, ali ipak skraćeno.

Tako će primjerice, Fuliranje, na kojem će se dan prije Badnjak slaviti do ranih jutarnjih sati, na sam Božić raditi od 17 do 23, a za Svetog Stjepana će biti otvoreni od 12 do 23 sata. Klizalište na Tomislavcu će pak za Badnjak raditi od 10 do 17 uz glazbeni program DJ-a Eva Marija u 11. Na Božić će se moći klizati od 11.30 do 23 sata, a i druge adventske lokacije imat će “prilagođeno“ radno vrijemo, dok će Tunel Grič na Božić cijeli dan biti zatvoren.

Na Božić su zatvorene i sve trgovine u gradu, no dan kasnije će ipak dio njih raditi skraćeno. Većina šoping-centara radit će i na Badnjak skraćeno do popodnevnih sati, dok se Lidl pohvalio da će i taj dan potpuno zatvoriti svoja vrata. Dva neradna dana, 25. i 26. prosinca imat će i prodavači na tržnicama, dok će sportski objekti poput klizališta biti zatvoreni samo na Božić. I na Velesajmu i na Šalati moći će se klizati i na Badnjak i na Štefanje, a sva tri blagdanska dana radit će pak skijalište Sljeme koje će na Badnjak biti otvoreno od 9 do 13, na Božić od 12 do 16 te na Štefanje od 9 do 16 i od 19 do 22 u sklopu noćnog programa.   

Pogledajte ponudu na tržnici Dolac

Advent u Zagrebu
1/11
 

Komentara 3

VI
Vito
08:06 23.12.2017.

Da, ne mogu objaviti imena "iznajmljivača", jer mi ih prijatelji ne žele reči znajući da bi ih objavio prvom prilikom __ A onda bi svi najmoprimci nastradali kao što stradaju oni koji se odupru mafijaškom reketarenju.

VI
Vito
08:04 23.12.2017.

Objavite ugovore koje imaju najmoprimci "kućica" na Zrinjevcu __ Ako u jutro zakasne otvoriti, ili odu prije zatvaranja moraju platiti kaznu u visini najma "kućice". __ Uz to najmodavci su isto kao i prošle godine - njih dvojca se mujenjaju, jedne godine jedan, druge drugi, a zaradu dijele "popola" s gradskom upravom. __ Naravno da to novinari ne žele objaviti, jer bi ih pretukli "nepoznati" -- poput onih koje su platili za nerede u srbiji. __ Kad već pišete, onda pišite i o nastanku takvog "poslovanja" s "adventskim ugođajem".

DO
dommar36
08:41 23.12.2017.

Samo novaccccc 😂 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije