Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snijeg ili ne

Hoćemo li napokon imati bijeli Božić? Evo što kaže prognoza

Snijeg
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
20.12.2017.
u 21:01

Snijeg na Božić nije pao već deset godina...

Hoćemo li imati bijeli Božić - to je često pitanje u ovo doba godine, a odgovor na nj zanima mnoge.

Ljubitelji snijega, čini se, opet će ostati razočarani. Naime, snijeg na Božić nije pao već deset godina, a vjerojatno ga neće biti ni ove godine.

- Vjerojatnost za bijeli Božić drastično se smanjila i sad bi zapravo bilo ravno čudu da na božićno jutro na tlu bude snijega. Konkretnije, mogućnost za bijeli Božić je u Gorskom kotaru i Lici samo 5%, u nizinama kopna 2%, a na Jadranu čista nula - kaže RTL-ov meteorolog Nikola Vikić-Topić.

Međutim, jedno će mjesto u Hrvatskoj ipak imati bijeli Božić - Zavižan. Tamo je danas izmjeren jedan metar snijega, temperatura je bila -9 stupnjeva, a za Božić se očekuje 2-3 stupnja.

Snijega neće biti, ali će zato na Božić biti sunčano. Kiše neće biti te se očekuje stabilno vrijeme. Badnjak i Božić usto će biti topliji od prosjeka - dnevna temperatura dosezat će 10-12 stupnjeva.

Pogledajte i galeriju adventa u Zagrebu:

Snijeg
1/53

Komentara 11

ST
stipe123
21:36 20.12.2017.

Hoćemo 7. siječnja.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:22 20.12.2017.

Bechir Rabani, švedski istaživački novinar, pronađen je mrtav u petak navečer nakon što je prokazao Roberta Aschbergova, televizijskog producenta kojeg je Soros financirao preko organizacije ‘Expo’. Smrt se dogodila nekoliko sati nakon što je Bechir Rabani objavio film nakon posjete kuće Sorosevog milijunaša TV producenta Roberta Aschberga. Neposredno prije smrti, Bechir je najavio da će objaviti više informacija o dokazima nezakonitog poslovanja Ashberga koje je otkrio tijekom istrage. Bechir Rabani postao je poznat kada je krenuo posjetiti novinare ‘Expressa’, Thomasa Mattssona i Diamonda Salihija i upitati o ”njihovom novinarstvu”. Rabani je sve snimao, ali niti jedan od dvojice novinara nije se usudio otvoriti vrata. Zatim je objavio snimku koja je postala hit na internetu. Bechir Rabani nastavio je pisati kroz projekt ”Megaphon’. Nedavno je objavio seriju dokumentaraca “U sjeni sjene”, koja se bavi silovanjima švedskih žena. Dan prije smrti napisao je zadnji post na svom blogu, a 17. prosinca ‘Megafon’ je potvrdio da je ”iznenada” umro...tj.ubijen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije