Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traju do 10. listopada

Nastavljaju se radovi na rotoru u Šestinama. Hoće li ondje biti fontane? Šef četvrti: Mi smo protiv

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.07.2021.
u 13:39

Osim Krešimira Kompesaka, predsjednika tamošnje gradske četvrti, fontani se protive i iz DVD-a Šestine.

Nakon više mjeseci čekanja, nastavili su se radovi na izgradnji kružnog toka u Šestinama, a oni bi trebali trajati do 10. listopada. Ondje su, podsjetimo, svakodnevno velike prometne gužve, a taj bi projekt trebao uvelike rasteretiti cijelo područje Šestina, ali i velikog dijela Podsljemena. I dok se, na razočarenje mnogih, priča da će se na novom kružnom toku nalaziti i fontana, predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsljeme Krešimir Kompesak odlučno kaže da je protiv te ideje. 

- Danas sam kao predsjednik četvrti zatražio da se umjesto fontane ondje hortikulturalno uredi neki simbol Podsljemena poput šestinskog kišobrana, a ako ne to, onda nešto drugo. Mi nismo za fontane, prema originalnom projektu one nisu bile niti u planu, to sam rekao 1000 puta - naglašava Kompesak koji se, dodaje, protiv izgradnje fontane na kružnom toku i kao predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Šestine. 

- Smatramo da je u ovom trenutku neprimjerena izgradnja fontane unutar samog rotora, a posebno zato što za vrijeme projektiranja nije bilo spomena o tome - stoji u dopisu koji je Kompesak poslao Gradskom uredu za promet i prostorno uređenje. 

Komentara 4

KO
konoplja
13:48 12.07.2021.

Samo fontana!

Avatar drug Joža
drug Joža
22:54 14.07.2021.

Taj kružni tok nazvati: trg žrtava Uskoka

TV
tvrdapixa
11:02 13.07.2021.

Umjesto fontane - spomenik Ocu domovine - dr. Anti Starčeviću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije