Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum o suradnji

Kinezi iz Anjija žele razviti suradnju s Ivanić-Gradom

naftalan slika
Naftalan.hr
06.12.2015.
u 16:00

Kineski grad ima vrlo razvijenu drvnu industriju, posebice izradu namještaja od ratana, pa se očekuje da bi se mogao naći zajednički jezik

U ponedjeljak u goste Ivanić-Gradu i njegovu gradonačelniku stiže kineska delegacija iz grada Anjija. Delegacija broji desetak članova, a stižu u pratnji predstavnika Hrvatske gospodarske komore i nekolicine zagrebačkih gospodarstvenika.

Kineski je grad iskazao Hrvatskoj gospodarskoj komori interes za povezivanje sa sličnim gradom u Hrvatskoj, po broju stanovnika, blizini velikoga grada te povezanosti. Kineski grad ima vrlo razvijenu drvnu industriju, posebice izradu namještaja od ratana, pa se očekuje da bi se mogao naći zajednički jezik s predstavnicima sličnih industrija u Ivanić-Gradu.

Očekuje se dolazak i nekoliko poduzetnika iz Zagreba po preporuci Hrvatske gospodarske komore.

Nakon pozdrava ivanićgradskog gradonačelnika i gospodina Shan Jinyana, dužnosnika Anjija, uslijedit će potpisivanje sporazuma o suradnji dvaju gradova te predstavljanje ivanićgradskih gospodarstvenika među kojima su i Vitomir Klasić iz Ivanićplasta te Goran Maričić iz bolnice Naftalan

Komentara 1

SR
srtuja
08:33 07.12.2015.

Iz Anjija? Na kom je ovo jeziku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije