Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nedjelju

Jarun za vrijeme utrke na Biciklijadi zatvoren za promet

Večernjakova biciklijada
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
23.06.2020.
u 10:46

S vožnjom se starta u 11 sati, a zbog pridržavanja epidemioloških mjera sudionici se mole da drže propisani razmak od 1,5 metra.

Dok sudionici Večernjakove biciklijade u nedjelju budu pedalirali oko Jaruna, Aleja Matije Ljubeka bit će tog dana privremeno zatvorena za promet, i to od 10 do 12 sati.

Ovaj nedjeljni događaj, podsjetimo, organizira se sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, pa stoga molimo da svi drže propisani razmak od 1,5 metara između svih sudionika događaja te da ponesu vlastitu masku i rukavice.

Okupljanje počinje u 10 sati, a s vožnjom se starta u 11 sati te se voze dva kruga – ukupno 12 km. Nakon utrke predviđen je štimung za pamćenje, jer smo za mališane pripremili bogat sadržaj podijeljen na zabavne, natjecateljske i edukativne zone.

Klince i klinceze čeka veliki PARTY dvorac i stijena za penjanje na napuhavanje, a oni sportskog duha uživat će na biciklističkom poligonu spretnosti dok će profesionalni animatori u natjecateljskoj zoni predvoditi uzbudljive i kreativne igre! Tu je i dječje kino za najmlađe na bean bag vrećama, a oni željni adrenalina moći će posjetiti Skate park, gdje će najbolji hrvatski roleri, romobilisti i BMX vozači izvoditi vratolomije. Gurmani će uživati u gastroshowu uz podjelu degustacijskih porcija, a zabavni program namijenjen tisućama biciklista, mladih i starih, obitelji i prijatelja odvijat će se na glavnoj jarunskoj pozornici. Kroz cjelodnevne aktivnosti vodit će nas Renata Sopek dok će se za najbolju urbanu glazbu pobrinuti DJ. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije