Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas

Ful Kul Buvljak ponovno u Boogaloou: Bit će CD-a, gramofonskih ploča, memorabilija...

Foto: Ful Kul Buvljak
1/3
16.10.2021.
u 10:30

Pored klasičnog buvljaka je poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u danas na platou poznatog zagrebačkog Boogaloo Cluba. Ful Kul Buvljak je jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja. Otvara u 10 i traje do 17 sati, a ulaz je besplatan i slobodan za sve posjetitelje. Zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou zagrebačkog Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju će ovoga puta vrtjeti Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitova kao i kultnih, ali manje poznatih pjesama.

Pored klasičnog buvljaka je poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije. Ovoga puta je najavljen i štand s raznovrsnim motivima majica rock, metal, punk, dark i inih bandova po promotivnoj cijeni.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
13:32 16.10.2021.

I trava za 20 krava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije