Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Designer Outlet: Evo kad se otvara nova šoping-meka pokraj Ikee

Prva faza ulaganja u Rugvici, izgradnja “maloga grada” za kupnju, teška je 60 milijuna eura, a zaposlit će 400 ljudi.
11. svibnja 2018. u 08:47 3 komentara 8620 prikaza
Na 15.000 kvadrata bit će 75 trgovina sa stotinjak modnih brendova
Foto: Privatna arhiva

Više od 75 trgovina sa stotinjak modnih brendova na 15 tisuća četvornih metara. “Designer Outlet Croatia”, nova meka za šopingholičare, otvara se za četiri tjedna pored robne kuće IKEA u Rugvici. Zadnje su pripreme u tijeku, a brendovi koji će se ondje moći naći sniženi od 30 do 70 posto bit će otkriveni netom prije otvorenja.

Mesne okruglice Stiglo priznanje Omiljene švedske mesne okruglice uopće nisu švedske

Izgradnja outlet naselja koje izgleda poput malog grada s arhitekturom inspiriranom hrvatskim regijama zajednički je pothvat IKEA-e i švicarskog Mutschler Outlet Holdinga koji u prvoj fazi vrijedi 60 milijuna eura. Zaposlit će se ondje više od 400 ljudi, već je najavljeno i širenje outleta u idućih nekoliko godina, a investitori u njega ukupno planiraju uložiti 88 milijuna eura. Svečano je otvaranje 7. lipnja u 17 sati uz koncert Severine.     

IKEA Idu na popravak Mjere predostrožnosti: IKEA povlači ove plinske uređaje IKEA stari katalozi dizajn kroz godine Stari katalozi IKEA-e: Ovako izgledaju savršeni domovi od 1951. do 2000. godine Robot sastavlja IKEA-inu stolicu KORISTAN IZUM Ovaj robot za manje od devet minuta može sastaviti stolicu
smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas