Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
val s karlovačkog područja

Čička Poljana ponovno očekuje poplave

cicka poljana
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
14.10.2015.
u 11:30

Na području općine Pokupsko, vodeni se val očekuje već danas

Karlovačko područje već se priprema za obranu od poplava, a neumorne padaline i visoki vodostaji rijeka ozbiljno bi mogli, kao i prošle godine, ugroziti i područje Zagrebačke županije. Zasad, kako piše Vg danas, najkritičnije je na području općine Pokupsko, u kojoj se vodeni val očekuje večeras.

– Preventivno smo naručili pijesak i vreće da se utvrde nasipi koji bi mogli popustiti, posebno nasip u Kaurićima i Lijevom Degoju – rekao je za velikogorički portal načelnik Pokupskog Božidar Škrinjarić.

Područje Čičke Poljane moglo bi biti ugroženo za nekoliko dana, kad vodeni val prođe karlovačko područje, a danas će se sastati krizni stožer Zagrebačke županije te predstavnici Hrvatskih voda, kako bi na vrijeme dogovorili što će se poduzimati u slučaju najgoreg scenarija.

Komentara 3

HR
hrvatskibranitelj29
13:04 14.10.2015.

dolazi ministar jakovina i ostojic sve ce da spase

FI
Fisherman
22:08 14.10.2015.

A jbg....dajte glas SDP -u.....oni rađe da novac utrose za izgradnju nasipa potrose na Sirijce,Afganistance,Iracane.... Pricekajte da oni sve njih besplatno prevezu u Njemacku i da im pruze takoder besplatno lijecnicku pomoc iako oni svi govore da imaju novac ii da novac nije problem.Ali kad vama poplavi i kad se prehladite pa kad vam naplate participaciju sjetite se Milanceta i njegove bagre.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:11 14.10.2015.

ovo je sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije