Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanovićev glasnogovornik:

'Zašto je stožer Kolinde Grabar-Kitarović sinoć besramno lagao javnosti?'

Zoran Jelić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
31.12.2019.
u 09:18

"RTL je potvrdio ono što smo sinoć odmah rekli – da Stožer Zorana Milanovića nije tražio prekid debate", objavio je Nikola Jelić

Glasnogovornik izbornog stožera Zorana Milanovića Nikola Jelić oglasio se nakon što je RTL objavio kako je iz izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović zatraženo da se preskoči zadnja tematska cjelina na jučerašnjoj debati.

"RTL je potvrdio ono što smo sinoć odmah rekli – da Stožer Zorana Milanovića nije tražio prekid debate. Prekid je tražio stožer Kolinde Grabar-Kitarović. Zašto su sinoć besramno lagali javnosti?!" upitao je.

Naime, nakon što su voditelji kazali kako je iz jednog stožera zatraženo da se preskoči cijeli set pitanja, oba kandidata rekla su kako "to nije traženo iz njihova stožera". Poslije su isto to poručili iz oba stožera.

 

RTL se danas oglasio priopćenjem u kojem su otkrili kako je savjetnica predsjednice Republike Renata Margaretić Urlić tražila da se "zbog produljenog trajanja i umora predsjednice debata završi". Na upit urednice emisije je li to službeni stav stožera, gospođa Margaretić Urlić odgovorila je da "dolazi uime stožera".

GALERIJA Sučeljavanje predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića

Zoran Jelić
1/30

Komentara 34

DI
dirižabl
10:02 31.12.2019.

Milance je uspio sto nitko nije, napravio je stetu i prije potencijalnog mandata, naime brutalno je izvrijedjao predsjednika Izraela, SAD a, Rusije, Njemacke, Turske i Madjarske....jeli on svjestan da je njegove litanije slusalo svako od tih veleposlanstava, i da se svi cesu iza uha i pitaju, na cemu je taj tip da radi direktni stetu svojoj drzavi?!

AL
Albert0007
09:51 31.12.2019.

Debata je izmakla kontroli, trebalo je prekinut nakon sat vremena. Koji DRŽAVNIK naziva MERKELICOM u javnom terminu? Zoka izgubio kompas, treba imat kulture i pristojnosti prema drugima! Nesjedi sa Angelom MERKEL u birtiji🤣🤣🤣

TI
Tigar60
10:00 31.12.2019.

Neradnik ifakin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije